Kód: EDU19584 Kategória: Detské puzzle od 100-300 dielov
  Skladom
10,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Puzzle pre deti s motívom Planéta od španielskeho výrobcu Educa poteší chlapcov a dievčatá od 6 rokov obrázkom Vesmíru. Tieto skvelé puzzle očaria každé dieťa, ktoré rado objavuje okolitý svet. Náučné puzzle sa dajú po poskladaní opäť rozložiť a uložiť späť do krabičky. Detská hra s týmito puzzle vhodne rozvíja fantáziu, predstavivosť a jemnú motoriku detí, pestujú si ňou zmysel pre detail a koncentráciu. Balenie puzzle obsahuje 150 dielikov.

Puzzle po poskladaní tvoria jeden veľký obrázok s rozmermi 48*34 cm. Puzzle sú vyrobené z kvalitného kartónu. Spĺňajú bezpečnostné štandardy - sú bezpečné pre deti. Tieto puzzle sú polepené peknými, veselými obrázkami s planétami. Jednotlivé dieliky puzzle sú väčších rozmerov a umožňujú ľahšiu manipuláciu. Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii.

Pohlavieboy and girl
Vek6years
PôvodSpain,spain
Rozmery48*34 cm
Rozmery balenia36*26*6 cm
PackageYes,yes
Puzzle pieces150

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...