Kód: EDU17740 Kategória: Puzzle 1000 dielov
  Skladom
12,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Balenie puzzle pre deti aj dospelých Lighthouse at Rock Bay potešia každého milovníka puzzle. Motív puzzle tvorí výhľad na očarujúci maják, stojaci na pobreží v krásnej prírode. Balenie týchto originálnych puzzle obsahuje 1000 dielikov. Puzzle sú vyrobené z kvalitného  materiálu a po poskladaní tvoria jeden obrázok. Súčasťou balenia je aj špeciálne Fix puzzle lepidlo, vďaka ktorému si môžete poskladané puzzle zavesiť na stenu ako obrázok.

Puzzle sa dajú po poskladaní opäť rozložiť a uložiť späť do krabičky. Skladanie puzzle je výborným spôsobom ako tráviť voľný čas spolu so svojou rodinou. Puzzle rozvíjajú predstavivosť a zlepšujú koncentráciu. Puzzle sú vhodné pre deti i dospelých od 11 rokov. Celková veľkosť obrázku po poskladaní je 68*48 cm. S jednotlivými dielikmi puzzle sa ľahko manipuluje. Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier.

V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle pre rôzne vekové kategórie, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii. S puzzle Educa sa už viac nemusíte báť stratených dielikov. Až do 16 kusov dielikov vám na vyžiadanie cez formulár zašle výrobca Educa bezplatne pre každé puzzle s veľkosťou nad 16 dielikov. Nemusíte sa tak obávať že vaše puzzle bude nekompletné. Je to jedinečná služba španielskeho výrobcu Educa, ktorý sa špecializuje na puzzle a vzdelávacie hry pre deti a dospelých.

Pohlaviefamily
Vek11years
PôvodSpain,spain
Rozmery68*48 cm
Rozmery balenia37*27*6 cm
PackageYes,yes
Puzzle pieces1000
Note+ Fix Puzzle,+ fix puzzle

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...