Kód: K960231 Kategória: Dekorácie do detských izieb
15,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Moje prvé odtlačky nožičiek a ručičiek Classique z edície Home od francúzskej spoločnosti Kaloo je originálna súprava, vďaka ktorej môžete vyrobiť odtlačky detskej ručičky a nožičky - bez vekového obmedzenia. Doplnok špeciálny sadrový materiál, bezpečný pre detskú pokožku a príslušenstvo, vďaka ktorému vymodelujete požadovaný tvar, na ktorom chcete mať odtlačok. Odtlačok môžete napríklad vyhotoviť v tvare medailónu, ktorý budete môcť zavesiť na stenu. Vďaka nemu ozdobíte interiér detskej izbičky, ale môžete ho zavesiť aj do obývačky, spáľne, jednoducho kamkoľvek budete chcieť.

Odtlačok dieťaťa vám bude pripomínať časy, keď bolo ešte bábätko a spoliehalo sa iba na vašu pomoc. Všetky milé príhody a zážitky vám vďaka tomuto krásnemu doplnku utkvejú v pamäti a budete si ich s láskou pripomínať. Celá sada na výrobu odtlačkov prichádza v elegantnej darčekovej krabičke, je to výborný darček pri akejkoľvek príležitosti.

Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 20 rokov zaoberá výrobou mäkučkých hračiek pre najmenšie deti, s jedinečným dizajnom. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu.Hračky Kaloo sú odrazom francúzskeho citu pre výnimočnosť, krásu a dokonalosť. Dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri hračkách Kaloo spokojne a bezpečne.

Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery16 cm
Rozmery balenia22*22*5 cm
PackageYes,yes

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...