Kód: BE911698 Kategória: Sterilizátory a ohrievače
  Skladom
94,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Príprava mliečka každého druhu pre bábätký už od narodenia nebola nikdy jednoduchšia. Prístroj na prípravu mlieka Milk Prep® z dielne francúzskej značky Beaba je jedinečný a najmä praktický prístroj na prípravu akéhokoľvek mlieka. Rýchlo a bez problémov vďaka nemu bábätkám pripravíte sušené dojčenské mlieko, materské mlieko, ale napríklad aj mliečko s čokoládovou príchuťou či dokonca obľúbené chai latté pre starších.

Tento šikovný prístroj Milk Prep® v kombinácii sivej a bielej farby má kompaktný dizajn a intuitívne ovládanie. Využijete ho pri deťoch už od narodenia a nebudete si ho vedieť vynachváliť. Vďaka integrovanému mixéru je teplota nápoja kontrolovaná a nutričné vlastnosti materského mlieka sú zachované. Prístroj na prípravu mlieka nápoj nielen ohreje, ale zároveň dôkladne rozmieša všetky hrudky, ktoré by vznikli pri ručnom miešaní. Deti si vďaka tomu budú môcť vychutnať dokonale premiešané teplé mliečko bez nepríjemných hrudiek.

Veľkou výhodou tohto prístroja je možnosť nastavenia teploty do 3 polôh a je len na vás, či sa rozhodnete mlieko ohriať na teplotu 22°C, 37°C alebo 48°C. Moderní a starostliví rodičia okrem týchto výhod určite ocenia nádobu na mlieko s dvojitou stenou vyrobenú z nehrdzavejúcej ocele a jej objem 420 ml. Celý prístroj na prípravu mlieka Beaba Milk Prep® v originálnom francúzskom dizajne pozostáva z nepriehľadného a perfektne tesniaceho viečka, magnetického miešadla, ergonomickej rúčky, nádoby na mlieko z nehrdzavejúcej ocele, ohrevnej časti a tlačidiel, ktorými sa prístroj ovláda. Nádobu na mlieko a miešadlo s viečkom môžete umývať v umývačke riadu.

Obľúbená francúzska značka Beaba už od roku 1989 prináša do domácností s malými deťmi revolučné pomôcky od varičov až po slnečné okuliare pre deti. Dizajnéri značky Beaba si dávajú záležať na tom, aby boli ich produkty najvyššej kvality. Všetky produkty starostlivosti o deti sú inovatívne a zároveň jednoduché na použitie. Francúzsky výrobca Beaba získal od začiatku svojej pôsobnosti množstvo ocenení od odborných porôt, ale aj od spokojných rodičov a rovnaký pocit prinesie aj vám a vašim deťom.

Vlastnosti

  • prístroj na prípravu mlieka
  • možnosť nastavenia jednotnej teploty
  • vhodný na sušené, materské mlieko aj chai latté
  • zabráni vytvoreniu hrudiek
  • objem nádoby na mlieko až 420 ml
  • atraktívny a moderný francúzsky dizajn
  • prvotriedna francúzska kvalita
Pohlavieboy and girl
Vek0months
PôvodDesigned in France,designed in france
Volume0.42
Farbamodrá
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...