Kód: BE940295 Kategória: Prebaľovacie tašky ku kočíkom
  Skladom
79,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Vychutnajte si materstvo naplno a so štýlom aj vďaka prestížnej francúzskej značke Beaba. Predstavujeme vám prebaľovaciu tašku ku kočíku z kolekcie Paris, ktorá bude ideálnou prebaľovacou taškou na všetkých prechádzkach a výletoch s kočíkom. Taška ku kočíku Paris Beaba má viacero priehradiek, ktoré vám umožnia uložiť do nej všetky veci vášho bábätka, ale aj vaše vlastné nevyhnutnosti. Integrované popruhy prebaľovacej tašky sa hodia na všetky kočíky, takže o kompatibilitu tejto štýlovej tašky na prebaľovanie sa nemusíte báť. Jedinečný francúzsky dizajn vám navyše zabezpečí obdivné pohľady okolia a vy sa aj počas materstva budete cítiť ako trendsetterka.

Taška ku kočíku je praktická po všetkých stránkach, o čom svedčí jej unisex sivá farba, izotermická priehradka na jedlo a odnímateľná prebaľovacia podložka. Už so sebou viac nemusíte nosiť nadrozmerné a neforemné podložky na prebaľovanie, pretože jednu praktickú podložku budete mať stále so sebou. Vo vnútri tašky objavíte praktické rozdelenie, vďaka čomu budú mať všetky dojčenské potreby svoje miesto. Sedem elastických vreciek, vonkajšie vrecko na drobnosti a celkový objem 16 litrov sa postarajú o dokonalú organizáciu vašej novej prebaľovacej tašky Paris Beaba. Tá je vyrobená z bavlny a polyesteru a vnútro tašky má špeciálnu vodeodolnú úpravu. Súčasťou prebaľovacej tašky je odnímateľný ramenný popruh a popruh na zavesenie na kočík. Tašku Beaba tak môžete nosiť aj v ruke ako nadčasovú kabelku.

Prestížna francúzska značka Beaba teší svojimi výrobkami rodiny s deťmi už od roku 1989. Patentovaný systém výrobkov Beaba prináša do domácností dizajnovo pekné a kvalitné produkty, ktoré spĺňajú najvyššie kritériá kvality. Široký výber produktov značky Beaba oceňujú spokojní rodičia, ale aj odborné poroty. Ikonické výrobky Beaba sú výsledkom spoločnej práce šikovných dizajnérov a ich jediným cieľom je uspokojiť potreby náročných rodičov.

Vlastnosti

  • prebaľovacia taška ku kočíku
  • kolekcia Paris
  • množstvo úložného priestoru
  • sedem elastických vreciek
  • obsahuje prebaľovaciu podložku
  • moderný dizajn tašky
  • pranie na jemnom cykle

Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery36*16*26 cm
Volume16 l
Farbašedá
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...