Kód: BE940275 Kategória: Prebaľovacie tašky ku kočíkom
  Skladom
39,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Dajte zbohom veľkým, nepraktickým prebaľovacím podložkám a doprajte si počas rodičovstva komfort aj pri prebaľovaní bábätka. Prebaľovacia taška Geneva z dielne francúzskej značky Beaba v sebe ukrýva tú najpraktickejšiu prebaľovaciu podložku pod slnkom. V priebehu niekoľkých sekúnd ju rozložíte a po použití opäť zložíte do šikovnej prebaľovacej tašky s dlhým popruhom. Modrá vzorovaná taška na prebaľovanie Beaba si vás získa svojou praktickou aj kompaktnou stránkou a navyše je viacúčelová. Môžete ju nosiť v ruke, prehodiť si ju cez rameno alebo ju pripevniť na kočík. Do prebaľovacej tašky sa okrem toho zmestia aj 4 plienky a drobné dojčenské potreby, napríklad kozmetika.

Mäkučká prebaľovacia podložka, ktorá je súčasťou tašky, je vyrobená zo 100% bavlneného froté s certifikátom GOTS, ktorým sa označujú iba produkty spĺňajúce najprísnejšie medzinárodné biotextilné normy. Kúpou tejto prebaľovacej tašky sa môžete spoľahnúť na to, že citlivá pokožka vášho bábätka príde do kontaktu s prírodnými bio vláknami pochádzajúcimi z certifikovaného ekologického poľnohospodárstva. V taške nájdete aj 2 sieťované vrecká so zipsom na použité plienky alebo oblečenie.

Prestížna francúzska značka Beaba teší svojimi výrobkami rodiny s deťmi už od roku 1989. Patentovaný systém výrobkov Beaba prináša do domácností dizajnovo pekné a kvalitné produkty, ktoré spĺňajú najvyššie kritériá kvality. Široký výber produktov značky Beaba oceňujú spokojní rodičia, ale aj odborné poroty. Ikonické výrobky Beaba sú výsledkom spoločnej práce šikovných dizajnérov a ich jediným cieľom je uspokojiť potreby náročných rodičov.

Vlastnosti

  • prebaľovacia taška Beaba
  • s prebaľovacou podložkou
  • 100% bavlnené froté
  • certifikát GOTS
  • moderný dizajn tašky
  • pranie na jemnom cykle
Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodDesigned in France,designed in france
Farbamodrá
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...