Kód: BE915020 Kategória: Dojčenské lehátka
  Skladom
189,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detské polohovateľné lehátko Beaba Up & Down III je pohodlné lehátko pre bábätká, ktoré sa razom premení na bezpečnú hojdačku a môžete do neho uložiť detičky už od narodenia. Lehátko pre bábätká je pohodlné, vystlané mäkučkým materiálom a vďaka vyvýšeným okrajom sa v ňom deti cítia komfortne. Lehátko Beaba Up & Down III však uľaví aj rodičom, ktorí sa už viac nebudú musieť skláňať k dieťatku - vďaka nastaviteľnej výške si ležadlo prispôsobia podľa seba. Poťah lehátka sa dá vyprať aj v práčke na jemnom programe. Lehátko so sivým poťahom má opierku na hlavičku, čím poskytuje novorodencovi podporu hlavy.

Pocit pohodlia

Lehátko Beaba sa dá výškovo nastaviť do 4 polôh úplne jednoducho - stačí stlačiť poistky na oboch nohách lehátka a posunúť hore či dolu. Dieťatko tak môže byť vo výške rodičov či súrodencov a sleduje, čo sa deje okolo neho, je v neustálej interakcii s okolím a nebojí sa. Lehátko sa tiež dá nakloniť do 3 pozícií len jednou rukou - dá sa nastaviť aj do polohy na pohodlný spánok. Dieťatko sa dá v lehátku zaistiť 5 bodovým bezpečnostným pásom, takže bábätko z lehátka nespadne a zároveň sa cíti bezpečne. Lehátko poslúži aj ako hojdačka, ktorá sa dá zaistiť a nemusíte sa báť, že hojdačka sa prevráti. Lehátko so stabilnou konštrukciou má dve praktické rúčky, vďaka ktorým ho jednoducho prenesiete do ktorejkoľvek miestnosti v dome.

O Beaba

Francúzska značka Beaba už od roku 1989 prináša do domácností s malými deťmi inovatívne kuchynské pomôcky a produkty starostlivosti o malé deti. Dizajnéri značky Beaba si pri navrhovaní nových produktov dávajú záležať na tom, aby nové pomôcky spĺňali kritériá najvyššej kvality. Výrobky francúzskej značky Beaba si pochvaľujú rodičia po celom svete a produkty Beaba sú každoročne oceňované aj odbornými porotami.

Vlastnosti

  • lehátko pre bábätká
  • stabilná hojdačka
  • výškovo nastaviteľné ležadlo
  • 5 bodový bezpečnostný pás
  • spĺňa najvyššie kritériá kvality
Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery87*51*52 cm
Celková výška87 cm
Rozmery balenia64*57*16 cm
Adjustable heightYes,yes
Mechanicss2023 vozík eco1479
PackageYes,yes
Hmotnosť5,0 kg
Lifting capacity9,0 kg
Farbašedá
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...