Kód: K963545 Kategória: Hračky pre najmenších
9,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Plyšový zajačik Rouge Kaloo Small je pekná detská hračka z jemného a hebkého plyšu vhodná pre najmenšie dievčatká od narodenia. Vďaka svojej veľkosti - 19 cm - si ho s ľahkosťou privinie aj to najmenšie bábätko. Jemné ružovo-krémové farebné prevedenie je ideálne pre malé dievčatká. Plyšový zajačik pre bábätká je mäkká nadýchaná hračka, ktorá je jemná k detskej pokožke a bezpečná pre hru najmenších detí. Detská plyšová hračka zachytáva jedinečnú vôňu dieťatka, keď si ju privinie, cíti sa isto a bezpečne v novom, zatiaľ málo preskúmanom svete. Plyšová hračka Kaloo - ružový zajačik Rouge spĺňa prísne európske kritériá bezpečnej hračky, a preto je vhodná aj pre najmenšie bábätká.

Hra s plyšovými hračkami je dôležitá pre vývin každého dieťaťa, zvyšuje aktivitu ich mozgu, formuje ich osobnosť, zručnosti aj schopnosti. Práve v prvých týždňoch po narodení je zvýšená hmatová citlivosť, dieťa reaguje na každý dotyk a na vzbudenie tejto citlivosti je vhodný aj  zajačik pre najmenších Kaloo. Najmenšie deti majú rady pri hre a zaspávaní jemné farby, ktoré na nich pôsobia upokojujúco. Takou hračkou je aj plyšový zajačik v ružových odtieňoch. Vďaka originálnemu a jedinečnému vzhľadu, jemným farbám a hebkému povrchu sa zajačik z jemného a hebkého plyšu stane obľúbeným spoločníkom pri hre každého dieťaťa.

Kaloo je francúzska spoločnosť, ktorá sa už viac ako 16 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových hračiek pre najmenších s jedinečným dizajnom, z kvalitných materiálov. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Kaloo dbá na potreby a túžby najmenších detí, ktoré sa vďaka tomu cítia pri hračkách Kaloo dobre a bezpečne. Detské hračky Kaloo v sebe odrážajú francúzsky cit pre krásu, dokonalosť a jedinečnosť. Odporúčaný spôsob čistenia hračky je pranie pri 30°, bez použitia bielidiel a zmäkčovačov, aby sa zachovala farba a kvalita hračky.

Vlastnosti

  • hebká a jemná hračka z plyšu
  • vhodná pre najmenšie deti od narodenia
  • jemné ružovo - béžové farebné prevedenie
  • veľkosť 19 cm
  • ideálna na maznanie pre najmenších
  • pranie pri 30°, aby sa zachovala farba a kvalita hračky
  • spĺňa najvyššie bezpečnostné kritériá
  • nádherný francúzsky dizajn
Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodDesigned in France
Rozmery19 cm
Celková výška19 cm
Farbaružová

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...