Kód: B56719 Kategória: Pieskoviská
15,60 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Zelená plachta BIG je vynikajúca ochrana pre pieskoviská BIG, ale je vhodná aj pre pieskovisko inej značky. Jej rozmery sú 165*165 cm a hodí sa na pieskoviská s rozmerom 115*115 cm, vtedy prevísa cez okraj smerom k zemi približne 26 cm. Je vhodná hlavne na pieskoviská s rozmermi 115*115 cm, s výškou 18 cm. Pevne obopne pieskovisko zo spodnej strany. Kryt sa však prispôsobí rozmerom pieskoviska, môže byť aj menšie alebo väčšie. Plachta je vyrobená  z nylonového materiálu. Plachta na pieskovisko chráni pred hrubými nečistotami ako sú listy alebo zvieracie exkrementy. Elastický okraj má háčiky, ktoré sa zasúvajú pod spodnú časť pieskoviska a tak ochranný kryt zabezpečí dokonalé tesnenie.

Kryt na pieskovisko je odolný voči UV žiareniu a vode, neznečisťuje sa. Materiál použitý na kryt je priedušný, preto pomáha chrániť pieskovisko pred vlhkosťou a vznikom plesní. Obľúbená letná hra v piesku zostane neohrozená a bude vždy bezpečná. Plachta má zelenú farbu, preto výborne ladí s detským pieskoviskom Vario. Je nevyhnutným doplnkom ku každému pieskovisku, aby ste sa už nikdy nemuseli trápiť čistením piesku pred každou hrou detí. Plachta na detské pieskovisko BIG je testovaná nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS

BIG využíva pri výrobe zdraviu neškodné a kvalitné materiály. BIG je renomovaný nemecký výrobca, ktorý má celosvetovo vedúce postavenie vo výrobe vysoko kvalitných plastových hračiek pre deti. Jej symbolom je byvol, ktorého charakteristiky sú: sila, robustnosť a odolnosť a zároveň to sú charakteristiky pre všetky detské hračky BIG. Plast obsahuje špeciálny UV filter, ktorý zabezpečí, že pieskovisko bude krásne farebné po dlhé roky používania. Na plachtu k pieskovisku je poskytnutá nadštandardná záruka 3 roky.

Pohlavieboy
PôvodGermany
Rozmery165*165 cm
Rozmery balenia23*23*6 cm
UV filterÁno
Hmotnosť0,2 kg
NoteSuitable for: 112*112 cm sandpit
Farbazelená

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...