Kód: BE912462 Kategória: Parný hrniec s mixérom
139,20 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Parný varič a mixér Beaba Babycook® v sivej farbe s neónovými detailmi je výborný pomocník v domácnosti, vďaka ktorému vašim deťom rýchlo a jednoducho pripravíte chutné kaše. Prvotriedna francúzska kvalita a dizajn značky Beaba perfektne zapadne do každej modernej kuchyne. Kašičky uvarené v Beaba Babycook® sú vhodné na prikrmovanie detí od prvých mesiacov po narodení. Používanie parného variča a mixéra Beaba je veľmi jednoduché, rýchle a ušetrí vám veľa času, ktorý môžete venovať vašim deťom. Jedlo je vo variči Beaba Babycook® pripravované na pare a nestráca tak vitamíny a výživné látky dôležité pre správny rast vášho bábätka. Kvalitné nože s cyklónovým efektom dôkladne rozmixujú ovocie a zeleninu a konzistenciu kaše prispôsobia veku dieťatka a jeho zúbkom.

Jednoduchá príprava

Beaba Babycook® vám ušetrí veľa času pri príprave čerstvého jedla. Celá príprava a samotné parenie a mixovanie vám nezaberie viac ako 15 minút. Do nádoby na naparovanie stačí dať ovocie a zeleninu a do variča naliať vodu. Potom mamička alebo otecko stlačí gombík na parenie, počká pár minút, vyleje prebytočnú vodu a uvarené jedlo stlačením jedného gombíka rýchlo rozmixuje. Beaba Babycook® parný varič a mixér jedlo uvarí na pare, rozmixuje, rozmrazí a ohreje. Vďaka veľkému objemu nádoby si môžete na jeden raz pripraviť viac porcií pre vaše deti, ktoré uskladníte do chladničky alebo mrazničky. Celé balenie parného variča Beaba obsahuje nádobu s objemom 1100 ml, nože na mixovanie kaše, jednoduchý systém uzatvárania “easy clip”, jeden gombík na ovládanie celého mixéra, otáčavé koliesko na prepínanie funkcií, malú varešku a viečko filtra. Parný varič a mixér Beaba Babycook® sa veľmi ľahko čistí a rýchlo je pripravený na ďalšie použitie. Prácu s ním bez problémov zvládne aj otecko a starí rodičia.

O Beaba

Značka Beaba pochádza z Francúzska a už od roku 1989 prináša do domácností s malými deťmi revolučné pomôcky od varičov až po slnečné okuliare pre deti. Dizajnéri značky Beaba si dávajú záležať na tom, aby boli ich produkty najvyššej kvality. Všetky produkty starostlivosti o deti sú inovatívne a zároveň jednoduché na použitie. Francúzsky výrobca Beaba získal od začiatku svojej pôsobnosti množstvo ocenení od odborných porôt, ale aj od spokojných rodičov a rovnaký pocit prinesie aj vám a vašim deťom.

Vlastnosti

  • jednoduchá a rýchla príprava jedla
  • šetrné varenie na pare a rýchle mixovanie
  • vhodné na prípravu kaší pre najmenšie deti
  • atraktívny a moderný francúzsky dizajn
  • prvotriedna francúzska kvalita
Pohlaviebabies
PôvodDesigned in France
Rozmery24*18*24 cm
Celková výška24 cm
Rozmery balenia28*20*25 cm
ElectricÁno
PackageÁno
Hmotnosť1,8 kg
Volume1100 ml
Farbabiela
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...