Kód: BE912640 Kategória:
210,00 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Parný varič a mixér Beaba Babycook® Neo Grey White nie je ani zďaleka obyčajným parným varičom, je lepší. Predstavuje novú generáciu parných varičov s nádobami z nehrdzavejúcej ocele, v ktorých deťom pripravíte výdatné a zdravé kaše od výmyslu sveta. V tomto parnom variči a mixéri Babycook® Neo sa snúbi prvotriedna francúzska kvalita s atraktívnym dizajnom, vďaka čomu sa tento kuchynský robot 4v1 okamžite stane štýlovým doplnkom každej kuchyne. Parný varič a mixér Beaba Babycook® Neo prevedený v sivo-striebornej farbe vie však aj niečo iné, ako len dobre vyzerať. Kašičky uvarené v Beaba Babycook® Neo sú vhodné na prikrmovanie detí od prvých mesiacov po narodení. Používanie parného variča a mixéra Beaba je veľmi jednoduché, rýchle a ušetrí vám veľa času, ktorý môžete venovať vašim deťom. Jedlo je vo variči Beaba Babycook® Neo pripravované na pare a nestráca tak vitamíny a výživné látky dôležité pre správny rast vášho bábätka. O perfektnú prípravu jedla sa postarajú nielen vysokokvalitné nože z nehrdzavejúcej ocele, ale aj nádoba z vysokokvalitného skla.

Jednoduchá príprava

Beaba Babycook® Neo vám ušetrí veľa času pri príprave čerstvého jedla. Tento domáci robot 4v1 dokáže v priebehu pár minút jedlo nielen uvariť, ale aj rozmixovať, rozmraziť a tiež ohriať. Celá príprava a samotné parenie a mixovanie vám s touto revolučnou pomôckou novej generácie nezaberie viac ako 15 minút. Do nádoby na naparovanie stačí dať ovocie a zeleninu a do variča naliať vodu. Potom rodič stlačí gombík na parenie, počká pár minút, vyleje prebytočnú vodu a uvarené jedlo stlačením jedného gombíka rýchlo rozmixuje. Vďaka veľkému objemu nádoby si môžete na jeden raz pripraviť viac porcií pre vaše deti, ktoré uskladníte do chladničky alebo mrazničky. Celé balenie parného variča Beaba obsahuje nádobu s objemom 1250 ml, nechýbajú ani nože z nehrdzavejúcej ocele, miska z vysokokvalitného skla a malý nožík na prípravu. Parný varič a mixér Beaba Babycook® Neo sa veľmi ľahko čistí a rýchlo je pripravený na ďalšie použitie. Prácu s ním bez problémov zvládne aj otecko a starí rodičia.

O Beaba

Značka Beaba pochádza z Francúzska a už od roku 1989 prináša do domácností s malými deťmi revolučné pomôcky od varičov až po slnečné okuliare pre deti. Dizajnéri značky Beaba si dávajú záležať na tom, aby boli ich produkty najvyššej kvality. Všetky produkty starostlivosti o deti sú inovatívne a zároveň jednoduché na použitie. Francúzsky výrobca Beaba získal od začiatku svojej pôsobnosti množstvo ocenení od odborných porôt, ale aj od spokojných rodičov a rovnaký pocit prinesie aj vám a vašim deťom.

Vlastnosti

  • parný varič a mixér novej generácie
  • jednoduchá a rýchla príprava jedla
  • jedlo uvarí, ohreje, rozmixuje a rozmrazí
  • vhodné na prípravu kaší pre najmenšie deti
  • vysokokvalitná nehrdzavejúca oceľ a sklo
  • atraktívny a moderný francúzsky dizajn
  • prvotriedna francúzska kvalita
Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodDesigned in France
Rozmery27*22*22 cm
Rozmery balenia29*24*24 cm
ElectricÁno
PackageÁno
Hmotnosť2,7 kg
Volume1250 ml
Farbašedá
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...