Kód: SM310557 Kategória: Detské obchodíky
  Skladom
34,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Horská chata palacinkáreň Winter Chalett od francúzskeho Smoby vyčaruje v každej detskej izbe atmosféru blížiacich sa Vianoc. Chlapci a dievčatá od 3 rokov zažijú pravú atmosféru vianočných trhov a naučia sa pripravovať svojim zákazníkom chutné palacinky a vafle. K dispozícii budú mať sporák s varnou doskou, panvicu na prípravu palaciniek s mechanickou obracačkou a otvárateľný čierny vaflovač, v ktorom sa môžu naraz pripravovať až 2 vafle. Zadnú stenu palacinkárne tvorí krásna horská chata s ihličnatým stromčekom, ktorá očarí každé dieťa na prvý pohľad. Malí kuchári budú mať dostatok mesta na prípravu palaciniek a vaflí, palacinkáreň ponúka aj dostatok úložného miesta pre jednotlivé doplnky.

V bohatej sade 30 doplnkov sa nachádzajú 2 tanieriky s motívom sovičiek, vidličky, nožíky, lyžičky, 2 poháriky, 2 kopce šľahačky, 2 šálky, konvička, panvica s otáčaním, 2 vafle, čokoládový topink, sladké posýpky, mince, palacinka a koláčik. Všetky tieto kuchynské nástroje a doplnky deti využijú pri príprave tých najlepších sladkých pokrmov. Pri predaji na vianočných trhoch si zarobené peniažky odložia do pokladničky a na konci dňa ju otvoria a spočítajú, koľko zarobili. Táto skvelá hračka vydrží deťom dlhé roky, predstavuje skvelý doplnok k detským kuchynkám a obchodom Smoby, dá sa s ňou hrať aj samostatne.

Horská chata palacinkáreň Winter Chalett prináša deťom realistické zážitky pri hre na obchodníkov, predavačov a kuchárov. Zahrajú sa s ňou aj viaceré deti, kamaráti a súrodenci. Spoločne sa naučia pripravovať palacinky, vafle, dohadujú sa o cenách, zisťujú, na čo slúžia jednotlivé kuchynské doplnky a náčinie. Približujú sa svetu dospelých, získavajú pocit zodpovednosti a zároveň si rozvíjajú fantáziu a predstavivosť. Zlepšujú si jemnú motoriku a logické myslenie, rýchlejšie sa socializujú a trénujú vyjadrovacie schopnosti. Rozmery produktu sú 46*25*39 cm. 

Smoby už dlhé roky prináša deťom hračky s pravým francúzskym dizajnom. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a nadčasového vzhľadu.

Pohlavieboy and girl
Vek3years
PôvodFrance,france
Rozmery46*25*39 cm
Celková výška39 cm
Rozmery balenia53*35*15 cm
PackageYes,yes
Hmotnosť1,29 kg
Farbahnedá

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...