Kód: B56445 Kategória: Príslušenstvo k odrážadlám
13,20 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Chodítko a opierka v jednom sa dá napojiť na všetky odrážadlá BIG z kolekcie Classic a New. Opierka sa dá použiť na všetky odrážadlá BIG Classic a BIG New. Chodítko je veľmi užitočnou pomôckou pre deti od 12 mesiacov, ktoré sa učia chodiť. Široká rúčka poskytuje deťom od 1 roka dostatočnú oporu a možnosti ako robiť dokonalé prvé krôčiky pomocou svojho obľúbeného odrážadla BIG. Výška rúčky je 40 cm. Chodítko je vybavené mechanizmom proti prevráteniu, preto sa deti môžu o rúčku bezpečne oprieť bez toho, aby sa autíčko prevrátilo. Okrem využitia tohto praktického doplnku ako chodítka, sa dá použiť aj ako opierka na odrážadle. Deťom sa vďaka nej sedí na odrážadle pohodlnejšie, učia sa správne sedieť a udržiavať chrbticu vo vzpriamenej polohe.

Výhodou doplnku k odrážadlu BIG je, že sa dá využiť aj ako brzdiaci systém. Dieťa sa počas jazdy jednoducho nakloní dozadu a opierka sa na spodnej časti dotkne zeme a tak je autíčko zabrzdené. To isté je možné urobiť aj pri chodení s chodítkom. Chodítko je, presne ako obľúbené autíčka BIG, vyrobené z vysoko kvalitného a ekologického plastového materiálu, ktorý je maximálne pevný a stabilný. Je chránené UV stabilizátormi. Výrobca BIG poskytuje na svoje výrobky nadštandardnú záruku až 3 roky, preto táto hračka vašim deťom vydrží naozaj dlhý čas.

Podobne ako detské odrážadlá, aj chodítko a opierka v jednom je testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GSBIG je renomovaný nemecký výrobca, ktorý má celosvetovo vedúce postavenie vo výrobe vysoko kvalitných plastových hračiek pre deti. Jej symbolom je byvol, ktorého charakteristiky sú: sila, robustnosť a odolnosť a zároveň to sú charakteristiky pre všetky detské hračky BIG. BIG využíva pri výrobe zdraviu neškodné a kvalitné materiály. Nemecký výrobca je zárukou kvality, jedinečnosti a bezpečnosti, aby ste sa počas hry nikdy nemuseli báť o svoje najmenšie deti.

Pohlavieboy
Vek12months
PôvodGermany
Rozmery20*13*43 cm
UV filterÁno
PackageÁno
Hmotnosť0,1 kg
Farbačierna

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...