Kód: B56328 Kategória: Odrážadlá od 18 mesiacov
53,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detské odrážadlo Bike od nemeckého výrobcu hračiek BIG je kvalitná pohybová pomôcka vo forme motorky pre chlapcov. Detské odrážadlo je vyhotovené v krásnej zeleno-čiernej farebnej kombinácii, v prednej časti má dve veselé očká a zdobia ho nálepky, ktoré umocňujú pretekársky ráz vozidielka. Odrážadlo pre deti v peknom dizajne je vyrobené z kvalitného a odolného plastu, ktorý vám poslúži dlhý čas. Motorka pre deti prináša vášmu mládencovi nielen radosť a zábavu, ale zároveň mu pomáha pri rozvoji pohybových schopností. Motorka má len dve široké kolieska, takže dieťa na nej musí udržiavať rovnováhu. Chlapčenské odrážadlo - motorka Bike má vynikajúcu ergonómiu a nízke ťažisko pre maximálnu bezpečnosť vášho dieťatka. Volant odrážadla sa dá otáčať do strán o 30°.

Motorka pre detiširoké využitie. Vďaka kompaktnej veľkosti je praktická, ľahká a využiteľná v interiéri i exteriéri. Využite krásne počasie a doprajte svojmu dieťatku veselé chvíle strávené na detskom odrážadle v štýle motorky. Odrážadlo je vhodné pre chlapcov od 18 mesiacov až do veku 3 rokov. Sedadlo na odrážadle BIG je ergonomicky tvarované a certifikované. Keďže dieťa sedí na sedadle široko rozkročené, podporuje to správny vývin bedrových kĺbov dieťaťa. Deťom sa sedí veľmi pohodlne a budú na ňom jazdiť aj dlhé hodiny. Riadidlá majú obmedzovač pohybu, ktorý znižuje riziko prevrátenia. Rozmery odrážadla pre chlapcov sú 67*31*46 cm. Sýte farby sú pred poškodením slnkom chránené UV stabilizátormi. Značka BIG poskytuje na výrobky záruku až 3 roky.

Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Zeleno-čierne odrážadlo je testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland a vyrobené v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Vlastnosti

  • originálny dizajn odrážadla v podobe motorky
  • atraktívne farebné prevedenie
  • nízka hmotnosť
  • nadštandardná záruka 3 roky
  • je chránené pred poškodením slnkom, dlho vyzerá ako nové
  • prísne testovanie zaručuje vysokú kvalitu a bezpečnosť
  • nízke ťažisko pre maximálnu bezpečnosť
  • stabilné kolieska a ergonomicky tvarované sedadlo
  • 2 kolieska, vďaka čomu sa dieťa učí udržiavať rovnováhu
  • využitie v interiéri aj exteriéri
  • z kvalitných a odolných materiálov
  • vhodné od 18 do 36 mesiacov
Pohlavieboy
Vek18months
PôvodGermany
Rozmery67*31*46 cm
Celková výška46 cm
Rozmery balenia64*30*46 cm
Seat height29 cm
Celková dĺžka67 cm
UV filterÁno
PackageÁno
Hmotnosť2,7 kg
Lifting capacity25 kg
Farbazelená

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...