Kód: SM024397 Kategória: Doplnky pre bábiky
6,00 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Smoby nosidlo Baby Nurse pre detskú bábiku je krásny doplnok hry pre malé dievčatká, ktoré radi nosia svoju bábiku v náručí ako dospelé mamičky. Skvelá hračka pre deti od 3 rokov. Deti sa radi hrajú, že ich bábiky sú ozajstné, kŕmia ich, rozprávajú sa s nimi, kúpu ich, prezliekajú. Naviac radi si svoju bábiku vezmú všade so sebou. Preto je nosidlo pre bábiku veľmi praktické a deti sa tešia z autentickej hry, pri ktorej napodobňujú dospelých.

Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností. Smoby je renomovaný výrobca detských hračiek francúzskej kvality. Vďaka tomu je kvalita produktov zaručená. Nosidlo je vyrobené z veľmi príjemnej tkaniny, krásnej farebnej kombinácie tmavoružovej a svetloružovej farby, s peknými obrázkami kvetiniek a srdiečok. Toto nosidlo pre bábiky vaša malá princezná musí mať. Vhodné pre bábiku od 20-45 cm.

Pohlaviegirl
Vek3years
PôvodFrance
Rozmery22*16*2 cm
PackageÁno
Farbabiela

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...