Kód: BIG54801 Kategória: Nočníky
  Skladom
21,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Naučte svoje dieťa chodiť na nočník vďaka originálnemu nočníku v tvare autíčka Baby Loo s otočným volantom a funkčným klaksónom, ktorý vydáva zvuk. Nočník BIG v podobe šedého autíčka má ergonomicky tvarované sedadlo a vysokú opierku chrbta, takže dieťa je v stabilizovanej podobe aj počas dlhšieho sedenia na nočníku. Rozptýlenie mu poskytne modrý volant, ktorý sa dá otáčať do strán a po vykonaní potreby vás dieťa môže jednoducho zavolať zatrúbením na klaksóne. Nočník je ozdobený nálepkami, vďaka čomu pripomína skutočné pretekárske autíčko.

Vďaka hlbokej mise sa z nočníka nič nedostane a rodičia majú uľahčenú prácu pri čistení. Misa nočníka sa dá vybrať zo samotného stojanu, takže manipulácia s nočníkom BIG je oveľa jednoduchšia, ako keby ste mali balansovať s veľkým nemotorným nočníkom. Nakoľko si značka BIG dáva záležať na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú zdravotne neškodné a recyklovateľné, takže nezaťažujú životné prostredie. Aplikované výrobné technológie garantujú bezpečnosť výrobku voči deťom. Detský nočník BIG má všetky hrany oblé, čím sa minimalizuje riziko zranenia. Výrobky BIG sú testované v nezávislých ústavoch a podčiarkujú kvalitu produktov.

Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Pohlavieboy and girl
Vek18months
PôvodGermany,germany
Rozmery20*41*32 cm
Hmotnosť1,1 kg

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...