Kód: EDU18123 Kategória: Puzzle pre najmenších
  Skladom
17,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Náučné hry pre najmenších Baby Colours & Form & Opposites je úžasná sada detských skladačiek pre najmenšie detičky od 2 rokov. Táto výborná sada hier obsahuje 3 rôzne druhy skladačiek, ktoré budú učiť vašich najmenších správne rozoznávať farbytvary a hľadať protiklady. Deti sa budú zabávať na veselých a pestrofarebných obrázkoch na jednotlivých dielikoch skladačiek a pritom si budú precvičovať pamäť, koncentráciu a logické myslenie. Detské skladačky sú vyrobené v najvyššej kvalite a zameriavajú sa na správny, všestranný rozvoj dieťaťa.

Deti sa pri skladaní rôznych dielikov nielen zabavia, ale aj sa naučia kopec nových vecí a to zábavným spôsobom. V tejto sade náučných hier si váš drobček môže vybrať, či bude spájať obrázky s rovnakými farbami alebo bude hľadať protikladné obrázky alebo bude špekulovať nad logickou postupnosťou. Náučné hry v sade sa výraznou mierou podieľajú na rozvoj fantáziepredstavivosti, dieťa sa učí logicky premýšľať. Náučné hry pre najmenších sú dôležité pre každé dieťa od útleho veku. Jednotlivé dieliky skladačiek sú väčších rozmerov pre ľahšiu manipuláciu. 

Detská hra s puzzle a skladačkami rozvíja fantáziu, predstavivosť a manuálnu zručnosť detí. Deti sa učia koncentrovať, vnímať detaily a rozvíja sa ich jemná motorika i logické myslenieŠpanielsky výrobca Educa sa špecializuje najmä na výrobu puzzle a vzdelávacích hier. V ponuke firmy Educa je množstvo krásnych puzzle pre deti aj dospelých, ktoré rozhodne nemôžu chýbať vo vašej kolekcii.

Pohlavieboy and girl
Vek24months
PôvodSpain,spain
PackageYes,yes

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...