Kód: ECO122640 Kategória: Detské obchodíky
  Skladom
18,59 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Nákupný vozík 100% Chef od francúzskeho výrobcu Écoiffier predstavuje skvelú hračku pre chlapcov a dievčatá od 18 mesiacov, ktoré rady pomáhajú rodičom pri nákupoch. Nákupný vozík v originálnom červeno-zelenom prevedení obsahuje aj uzatvárateľnú tašku na zips, v ktorej deti nájdu obedovú súpravu a riad, s ktorými zažijú ešte viac zábavy pri hre na rôzne profesie. Vozík je plne prispôsobený pre malé detské rúčky, ľahko sa s ním manipuluje a vďaka 4 kvalitným plastovým kolieskam môžu malí zákazníci jednoducho tlačiť vozík pred sebou. Rozmery vozíka sú 38*28*47 cm.

S vozíkom a taškou s doplnkami sa dá hrať samostatne alebo si ich deti pridajú k svojej kuchynke, obchodíku alebo kaviarničke. Deti sa zahrajú na obchodníkov, zákazníkov a kuchárov, vďaka čomu sa približujú svetu dospelých, získavajú pocit zodpovednosti. Pri hre sa u dieťaťa rozvíja jemná motorika, predstavivosť a fantázia. Vozík je vyrobený z kvalitných plastov, vďaka ktorým sa vyznačuje dlhou životnosťou. Écoiffier je francúzsky výrobca, ktorý produkuje kvalitné plastové hračky pre deti. Plast na hračkách je kvalitný, hračky majú zaoblené hrany. Écoiffier pri výrobe dodržiava prísne bezpečnostné predpisy EÚ.

Pohlavieboy and girl
Vek18months
Pôvodfrance
Rozmery38*28*47 cm
Celková výška47 cm
Packageáno
Farbačervená

Écoiffier

Nakúpte u nás krásne hračky Écoiffier za výhodnú cenu. V našom eshope nájdete detské kuchynky, stavebnice pre deti aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...