Kód: BIG55784 Kategória: Nákladné autá
  Skladom
19,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Nákladný vlak Mini Train Power Worker od nemeckého výrobcu BIG predstavuje vynikajúcu hračku pre všetky deti od 2 rokov, ktoré sa rady hrajú hry na povolania. Nákladný vlak s dĺžkou 45 cm je vybavený lokomotívou a vyklápateľným vozňom, v ktorom si deti môžu prevážať rôzny pracovný materiál. Pracovný vláčik je vhodný na použitie v interiéri aj exteriéri, kvalitné kolieska sú vyrobené z mäkčeného plastu, takže nezanechávajú stopy na podlahe. S vláčikom sa deti zahrajú aj na pieskovisku, v záhrade aj na pláži.

Robustný vláčik z prvotriednych plastov sa vyznačuje vysokou stabilitou a odolnosťou, vydrží vo vašej rodine dlhé roky. Dieťa sa dokáže hrou s pracovným vláčikom zabaviť na dlhé hodiny a získa realistické zážitky. Hračka má oblé hrany, takže deti pri hre neublížia. Pri hre si rozvíjajú fantáziu, technickú predstavivosť, motorické zručnosti a logické myslenie. Celkové rozmery vláčika sú 45*12*14 cm. Hračka sa dá v prípade znečistenia veľmi jednoducho umyť pod tečúcou vodou. 

Nákladný vlak BIG je testovaný nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG je výrobca špičkových hračiek, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné ale aj zdravotne neškodné.

Pohlavieboy and girl
Vek24months
Rozmery45*12*14 cm
Celková dĺžka45 cm
Hmotnosť0,5 kg
Farbačervená

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...