Kód: SM310503 Kategória: Kuchynské spotrebiče pre deti
  Skladom
9,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Ručný mixér Tefal Whisk Express od francúzskeho výrobcu Smoby je vynikajúca hračka pre deti od 3 rokov, ktoré sa rady hrajú na kuchárov. Ručný mixér v elegantnom tmavošedom vyhotovení s olivovými detailami predstavuje skvelý doplnok do každej detskej kuchynky. Chlapci a dievčatá sa môžu tešiť na realistické miešanie vďaka 2 bielym metličkám, ktoré stačí nasadiť na mixér a stlačiť gombík so zvukom Cric Cric, vďaka ktorému sa metličky dokážu mechanicky pohybovať. Mixér je vyrobený z pevného a odolného plastového materiálu, je ergonomický tvarovaný pre čo najlepšie uchytenie. Na boku mixéra sa nachádza logo mini Tefal. 

Mixér má praktické rozmery 11*5*17 cm. Deti ho využijú pri každodennej hre v kuchynke alebo sa s ním zabavia aj samostatne. Pri hre na povolanie kuchárov sa hravým spôsobom učia používať rôzne domáce prístroje a spotrebiče, a tak sa približujú svetu dospelých. Rozvíjajú si logické myslenie, trénujú si jemnú motoriku a pomáhajú svojim rodičom v kuchyni. Pri hre s kamarátmi a súrodencami si taktiež zlepšujú komunikačné schopnosti, rýchlejšie si vytvárajú zdravé sociálne väzby

Renomovaný francúzsky výrobca Smoby vyrába prvotriedne plastové hračky pre deti už celé desaťročia. Plast na hračkách Smoby je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a nadčasového vzhľadu.

Pohlavieboy and girl
Vek3years
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery11*5*17 cm
Hmotnosť92 g
Farbašedá

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...