Kód: SM320149 Kategória: Malá parádnica
  Skladom
15,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Manikúra s elektronickou UV lampou My Beauty Nail Set od francúzskeho Smoby predstavuje vynikajúci darček pre všetky deti a najmä dievčatká od 3 rokov, ktoré sa rady hrajú na manikérky. V krásnej 6-dielnej súprave sa nachádza elektronická UV lampa, ktorá dokáže svietiť a vydávať zvuk, pilník na nechty, krém, 2 gélové laky a separátor na prsty. Kozmetické doplnky sú iba repliky, pôsobia realistickým dojmom a sú bezpečné pre hru detí. Sú vyrobené z kvalitného a jemného plastu so zaoblenými hranami.

Dievčatá si vďaka týmto kozmetickým doplnkom môžu otvoriť vlastný salón krásy. Hravým spôsobom objavujú svet dospelých, učia sa, na čo slúžia jednotlivé kozmetické doplnky a ako sa správne používajú. Rozvíjajú si komunikačné a jazykové schopnosti, rýchlejšie sa socializujú a získavajú pocit zodpovednosti. Manipuláciou s doplnkami si zlepšujú jemnú motoriku, sústredenie a logické myslenie. UV lampa funguje na 3 batérie typu AAA/LR03 (nie sú súčasťou balenia).

Francúzsky Smoby je špičkový výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti každého veku. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé aj najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Pohlavieboy and girl
Vek3years
PôvodFrance,france
Rozmery11*9*6 cm
ElectricYes,yes
LightYes,yes
SoundYes,yes
Hmotnosť90 g
Note3x lr03/aaa batteries not included

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...