Kód: J05491 Kategória: Magnetky pre deti
36,00 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Magnetická anatómia Bodymagnet je krásna vzdelávacia hračka vhodná pre deti od 7 do 12 rokov. Je to fantastická pomôcka na spoznávanie ľudského tela, pre všetky zvedavé deti. Rozmery tabule sú 26*41,5*0,5 cm. Pomocou puzzle objavujú jednotlivé časti a sústavy nášho tela, môžu poskladať telo, kostru, orgány a svaly. Okrem toho sa môžu učiť, ako sa jednotlivé súčasti preložia do 11 jazykov: angličtina, nemčina, francúzština, španielčina, holandský, baskický, katalánsky, talianský, ruský, dánsky a japonský jazyk. Je to cudzojazyčná hra. Magnetická tabuľa Ľudské telo sa dá zavesiť na stenu a v balení nájdete aj drevené ukazovadlo. Táto úžasná pomôcka na vzdelávanie obsahuje spolu 76 kartónových magnetických dielikov puzzle a predlohy v rôznych jazykoch. Anatomická magnetická tabuľa je nadčasová hračka a pomôcka na učenie.

Hračky a doplnky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Všetky výrobky Janod majú edukačný význam, pretože ovplyvňujú optimálny vývoj dieťaťa. Majú priaznivý vplyv na mentálny rozvoj detí. Deti sa pomocou tabule učia všetko dôležité o ľudskom tele, rozširujú si slovnú zásobu v rôznych cudzích jazykoch. Manipuláciou s puzzle a kartičkami sa rozvíja jemná detská motorika. Vďaka jedinečnému dizajnu, kvalitnému materiálu a nekonečným možnostiam pre učenie tejto magnetickej anatómii neodolá žiadne dieťa. Je to skvelá pomôcka na biológiu pre základné školy.

Janod je spoločnosť, ktorá vyvíja unikátne detské hračky a doplnky. Hračky Janod sú inšpirované francúzskym dizajnom a sú nielen zábavné, ale prispievajú aj k rozvoju detskej inteligencie. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti          

  • magnetická tabuľa s anatómiou ľudského tela
  • obsahuje 76 kartónových magnetických dielikov ľudského tela, 4 predlohy v 11 jazykoch, drevené ukazovátko
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodná pre deti od 7 do 12 rokov
  • ideálna na učenie sa o ľudskom tele, rozširovanie slovnej zásoby v cudzích jazykoch
  • dá sa zavesiť na stenu
  • skvelá pedagogická pomôcka do školy
  • v pestrých farbách, ktoré deti zaujmú
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • jedinečný francúzsky dizajn
  • cudzojazyčná hra v 11 jazykoch 
Vek7years
PôvodDesigned in France
Rozmery26*0,5*41,5 cm

Janod

Nakúpte u nás nádherné nadčasové drevené hračky Janod. Vaše deti určite oslovia drevené detské stavebnice, drevené kuchynky pre deti i hračky pre najmenších.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...