Kód: EDU24049 Kategória: Spoločenské hry
  Skladom
14,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Kúzelnícke hry a triky Classic od španielskeho výrobcu Educa je nadčasová sada kúziel a trikov, ktorá poteší všetkých chlapcov a dievčatá od 7 rokov. Dieťa má možnosť naučiť sa až 125 čarovných trikov, pričom bude mať k dispozícii bohatú sadu doplnkov, s ktorými predvedie každý trik svojmu obecenstvu. Hra je lokalizovaná v španielčine a katalánčine, dieťa sa teda popri kúzlení učí aj cudzí jazyk. Táto vynikajúca hračka je vhodná na detské oslavy, posedenia, kamaráti aj súrodenci sa zahrajú na mágov a ukážu svoju šikovnosť pri predvádzaní kúziel, medzi ktoré patria aj klasické kartové kúzla.

Je to ideálna hra do každej domácnosti, ktorá zblíži členov rodiny a všetkým prinesie radosť. Deti si vďaka nej rozvíjajú jemnú motoriku, rýchle reflexy a sústredenosť. Španielsky výrobca Educa je kvalitný producent detských hračiek, ktoré nielen zabávajú, ale aj vzdelávajú a rozvíjajú.  Španielska značka Educa je zárukou vysokej európskej kvality - produkty pred expedovaním prechádzajú niekoľkostupňovou prísnou kontrolou. Educa vyrába rôzne logické hry a hračky nielen pre produkty v kategórii rodinné spoločenské hry v cudzom jazyku.

Pohlavieboy and girl
Vek7years
PôvodSpain,spain
PackageYes,yes
LanguageSpanish,spanish

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...