Kód: SM311053 Kategória: Elektronické kuchynky
  Skladom
110,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Elektronická kuchynka s bublaním v hrnci Tefal Studio XL Bubble od francúzskeho výrobcu Smoby je skvelá hračka pre všetky deti od 3 rokov, ktoré majú rady hry na šéfkuchárov. Štýlový francúzsky dizajn v pastelovo šedom vyhotovení si obľúbia chlapci aj dievčatá. Tešiť sa môžu na kuchynské hodiny a predĺženú kuchynskú dosku, ktorá deťom poslúži ako jedálenský stolík. Je vyhotovená z kvalitných a odolných plastov, ktoré sú jemné na dotyk. Ponúka prístup z viacerých strán, takže sa s ňou zahrajú aj kamaráti a súrodenci, jej zadná strana je ozdobená krásnym obrázkom s kuchynským motívom.

Kuchynka disponuje rúrou na pečenie, chladničkou, kávovarom s náhradnými kapsulami, sódovačom, digestorom s háčikmi na náradie, drezom a varnou doskou. Kuchári sa pri varení spoľahnú na sadu 34 doplnkov, medzi ktorými sa nachádza magický hrniec s bublajúcou vodou, panvica, kuchynské náčinie, krabice, náhradné kapsule, poháriky, korenička, soľnička, šálky, lyžičky, nožíčky, vidličky, tanieriky, rybička a steak na vysmážanie. Skvelým doplnkom sú aj cestoviny, ktoré dokážu meniť farbu pri zmene teploty

Všetky detaily kuchynky sú starostlivo prispôsobené detským rúčkam, k dispozícii majú aj množstvo úložného priestoru pre všetky doplnky. Pri hre si zlepšujú jemnú motoriku, komunikačné schopnosti, získavajú pocit zodpovednosti a približujú sa svetu dospelých. Zároveň si zlepšujú koncentráciu a bystrý úsudok, naučia sa, na čo slúžia jednotlivé kuchynské náčinie a doplnky. Stabilná kuchynka v tvare písmena L stojí na pevných nohách a jej rozmery sú 85*62*99 cm, pričom celková výška je 100 cm, výška pracovnej dosky 51 cm. Elektronický modul funguje na 3 batérie typu AAA, ktoré nie sú súčasťou balenia.

Francúzsky Smoby prináša deťom prvotriedne hračky najvyššej kvality. Materiál na hračkách Smoby je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam. Všetky detské hračky majú oblé hrany, aby vaše deti boli počas veselých hier v bezpečí a chránené pred zraneniami. Produkty Smoby všestranne rozvíjajú vaše deti, formujú ich osobnosť, upútajú každé aj najmenšie dieťatko. Hračky spĺňajú aj tie najvyššie bezpečnostné kritériá a sú zárukou špičkovej francúzskej kvality a moderného vzhľadu.

Vlastnosti

  • zabudovaný elektronický modul (batérie: 3 x AAA nie sú súčasťou balenia)
  • jedálenský kútik
  • chladnička
  • rúra na pečenie
  • cestoviny meniace farbu podľa prostredia
  • panvica s funkciou otáčania
  • espresso kávovar s vymeniteľnými kapsulami
  • predpečené potraviny pre realistický zážitok (steak, ryba)
  • bohatá výbava 34 doplnkov
  • hrniec s magickým bublaním
  • francúzska kvalita a dizajn
  • pre deti od 3 rokov
Pohlavieboy and girl
Vek3years
PôvodFrance,france
Rozmery85*62*100 cm
Celková výška100 cm
Table height51 cm
Rozmery balenia66*26*75 cm
Celková dĺžka85 cm
BatteryYes,yes
ElectricYes,yes
SoundYes,yes
PackageYes,yes
Hmotnosť6,3 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 not included,battery: 3 x aaa/lr03 not included
Farbašedá

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...