Kód: SM311045 Kategória: Elektronické kuchynky
  Skladom
95,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Elektronická kuchynka Tefal Studio 360° XL od francúzskeho výrobcu Smoby je najnovšia kuchynka, vhodná pre všetky deti už od 3 rokov. Nadčasový francúzsky dizajn v tyrkysovo-žltom vyhotovení si obľúbia všetci malí kuchári a výborne sa zabavia s bohatou sadou doplnkov. Veľkú radosť im spraví magický hrniec s bublaním, panvica na otáčanie palaciniek a originálne cestoviny, ktoré reagujú na teplo.

Šikovní šéfkuchári sa zabavia aj s rúrou na pečenie, chladničkou, sódovačom a sporákom s varnou doskou, na ktorej si môžu na panvici pripraviť chutnú palacinku a v magickom hrnci strážiť bublajúcu vodu. Kuchynka v tvare písmena L ponúka dostatok miesta pre hru viacerých detí, kamarátov a súrodencov. Steny sú zo zadnej strany vyzdobené kuchynskými motívmi, ktoré urobia hru detí ešte realistickejšou a navodia tú správnu atmosféru. Priestranná kuchynka s množstvom úložného priestora a jedálenským kútikom s moderným vzorom zabaví deti na dlhé roky.

Bohaté príslušenstvo obsahuje až 34 doplnkov, kde malí kuchári nájdu aj cestoviny, ktoré pri teplote nad 18° stupňov získajú krásnu žltú farbu ako pri skutočnom varení. Deti si pri príprave obeda môžu opekať rybičku, steak alebo si vyskúšať svoje zručnosti s panvicou na otáčanie palaciniek. Vo výbave sa nachádzajú aj lyžičky, nožíky, vidličky, tanieriky, poháriky, šálky, rôzne náplne do kávovaru, krabica s cestovinami, mliekom, soľnička, korenička, napichovacia vidlička, nôž na krájanie a praktická naberačka.

Všetky detaily kuchynky sú starostlivo prispôsobené detským rúčkam, ktoré si tak pestujú hmatovú citlivosť, koordináciu pohybov a jemné motorické schopnosti. Pri hre si rozvíjajú komunikačné schopnosti, a hrou napodobňujú dospelých. Zároveň si zlepšujú aj koncentráciu a bystrý úsudok, naučia sa, na čo slúžia jednotlivé kuchynské náčinie a doplnky.

Kuchynka stojí na stabilných nohách a jej základné rozmery sú 85*62*99 cm s výškou pracovnej dosky 51 cm, vďaka čomu si každý rodič bude vedieť určiť, či je pracovná doska dostatočne vysoká pre jeho dieťa. Francúzsky renomovaný výrobca detských hračiek Smoby sa zaoberá produkciou kvalitných a jedinečných hračiek svojim dizajnom ako i funkčnosťou. Je lídrom na trhu a hračky sú vyrobené zo zdravotne bezpečného a kvalitného plastového materiálu, ktorý prešiel európskymi testami kvality, spĺňa aj najvyššie bezpečnostné kritériá.

Funkcie a vlastnosti

  • zabudovaný elektronický modul
  • od 3 rokov
  • jedálenský kútik
  • chladnička
  • cestoviny meniace farbu podľa prostredia
  • rúra na pečenie
  • panvica s funkciou otáčania
  • espresso kávovar s vymeniteľnými kapsulami
  • predpečené potraviny pre realistický zážitok (steak, ryba)
  • bohatá výbava 39 doplnkov
  • hrniec s magickým bublaním
  • francúzska kvalita a dizajn
Pohlavieboy and girl
Vek3years
PôvodFrance,france
Rozmery85*62*99 cm
Celková výška99 cm
Table height51 cm
Rozmery balenia66*26*75 cm
Celková dĺžka85 cm
Bucket heightECO2524 ku kuchynkám,eco2524 ku kuchynkám
BatteryYes,yes
ElectricYes,yes
PackageYes,yes
Hmotnosť6,3 kg
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 not included,battery: 3 x aaa/lr03 not included
Farbatyrkysová

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...