Kód: SM310810 Kategória: Elektronické kuchynky
  Skladom
49,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Sledujú vás deti pri práci v kuchyni a snažia sa vám neustále pomáhať? Potešte ich krásnou detskou kuchynkou, ktorá vyzerá ako ozajstná. Elektronická detská kuchynka Bon Appetit Red&Green Smoby je krásna detská kuchynka, ktorú môže mať každé šikovné a zvedavé dieťa vo veku od 3 rokovKuchynka obsahuje bohatú sadu 23 doplnkov: kuchynské príbory a náčinie, náplne do kávovaru, poháriky, šálky, panvicu, škatuľe s cestovinami a koláčikmi a hrniec s pokrievkou. Kuchynka poskytuje deťom veľkorysý priestor na hranie a jej nadčasový dizajn v červenom prevedení dotvorí interiér detskej izby. 

Varenie je zábava

Detské kuchynky Smoby sú vyrábané s dôrazom na krásny dizajn a jedinečné funkcie. Vďaka tomu každé dieťa môže dostať do svojich rúk kuchynku, ktorá ho tak rýchlo neomrzí a naučí sa zaobchádzať s kuchynskými spotrebičmi a príslušenstvom. Chladnička s otváracími dvierkami poslúži na úschovu potravín, ktoré musia byť v chlade, aby sa nepokazili. Rúra na pečenie je vhodná pre prípravu mäska, ktoré sa musí dostatočne dlho piecť pri správnej teplote. Praktické hodiny, priamo pod digestorom, budú malého kuchára informovať o správnom čase. Na panvici si detičky budú pripravovať palacinky alebo omeletu a hrniec s pokrievkou poslúži na prípravu výborných jedál, s ktorými sa môžu podeliť aj so svojimi rodičmi, či kamarátmi. Drez na umývanie riadu využije dieťatko na umytie riadu po dobrou obede. Kuchynka pre deti je doplnená espresso kávovarom, ku ktorému sú priložené kapsule s náplňou. Detská kuchynka Smoby Bon Appetit vydáva realistické zvuky ako pri varení a pečení po položení hrnca na varič a stlačení tlačidla. 

Deti sa neustále učia

Kuchynka zabaví všetky deti, ktoré túžia po vlastnej kuchynke, ktorá naplní ich sny a očakávania. Francúzski dizajnéri preto navrhli kuchynku pre deti, ktorá rozvíja u vášho dieťaťa jemnú motoriku, komunikačné a rozumové schopnosti. Dieťa sa učí trpezlivosti, koncentrácii a rešpektu pri hre s viacerými deťmi s touto detskou kuchynkou.

Vhodná do každej detskej izby

Elektronická detská kuchynka sa vyznačuje stabilnou konštrukciou a celkové rozmery detskej kuchynky sú 53*34*97 cm a výška pracovnej dosky je 49 cm pričom jej celková výška je 97 cm. Kuchynka je dostupná zo všetkých strán a navyše je zadná strana kuchynky pokrytá sympatickými motívmi z kuchyne. Súčasťou detskej kuchynky Bon Appetit Red&Green Smoby je aj batéria 1 x CR2032, ktorá je súčasťou balenia.

Detská kuchynka od francúzskeho výrobcu Smoby, je jedinečnou detskou hračkou najvyššej úrovne, ktorá sa vyznačuje kvalitným a atraktívnym vyhotovením. Smoby si potrpí na prvotriedny dizajn, reálne vyhotovenie všetkých línií a doplnkov, ako aj celkovú funkčnosť detských hračiek. Všetky hrany na kuchynkách Smoby sú zaoblené a jemné, s ohľadom na bezpečnosť dieťaťa, čo ocenia najmä rodičia. 

Vlastnosti

  • kvalitná a bezpečná detská kuchynka
  • 23 ks doplnkov
  • zabudovaný elektronický modul
  • batérie sú súčasťou balenia
  • vhodná pre deti od 3 rokov
  • zvukové a svetelné efekty
Pohlavieboy and girl
Vek3years
PôvodFrance,france
Rozmery53*34*97 cm
Celková výška97 cm
Table height49 cm
Rozmery balenia50*20*66 cm
BatteryYes,yes
ElectricYes,yes
SoundYes,yes
PackageYes,yes
Hmotnosť4,05 kg
NoteBattery: 1 x CR2032 INCLUDED,battery: 1 x cr2032 included
Farbačervená

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...