Kód: SM750605 Kategória: Trojkolesové kolobežky
42,00 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detská trojkolesová kolobežka a odrážadlo 2v1 Smoby je nadčasová hračka pre všetky deti od 18 mesiacov, ktorá sa dá pár pohybmi premeniť z detského odrážadla na kolobežku. Kolobežka-odrážadlo je vyhotovená v atraktívnej modro-zelenej farebnej kombinácii a vyznačuje sa originálnym francúzskym dizajnom. Trojkolesová kolobežka a odrážadlo je vďaka svojmu celokovovému rámu a stabilnému trojkolesovému systému ako stvorená pre každé neposedné dieťa.

Kolobežka a odrážadlo pre deti rastú s vaším dieťaťom, aj vďaka výškovo nastaviteľnej rúčke. Od 18 mesiacov deti používajú hračku ako odrážadlo s výškou rúčky 53 cm a od 24 mesiacov ako kolobežku s maximálnou výškou rúčky 63 cm. Rodičia dokážu premeniť odrážadlo na kolobežku za minútu vďaka patentovanému systému, ktorý nevyžaduje žiadne nástroje. Gumené kolieska na kolobežke sú tiché a spoľahlivé, chránené proti prerazeniu, spolu s blatníkmi. Protišmykové rúčky na kolobežke poskytnú deťom pocit istoty a bezpečia. Kolobežka a odrážadlo pomáha posilňovať svalstvo na končatinách a deti vďaka nej trávia čas na čerstvom vzduchu. Zároveň si deti trénujú aj postreh a reflexy. Pri jazde na kolobežke sa odporúča používať ochranné pomôcky a to chrániče na kolená, zápästia, lakte a prilbu.

Rozmery detskej kolobežky sú 68*30*63 cm (výška rúčky 63 cm) a rozmery odrážadla sú 60*30*53 cm (výška sedadla 27 cm a rúčky 53 cm). Nosnosť tejto multifunkčnej kolobežky je až 20 kg. Váha odrážadla a kolobežky je 2,8 kg. Smoby je renomovaný francúzsky výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný, no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Hračky majú oblé hrany, aby boli deti počas veselých hier chránené pred zraneniami. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé najmenšie dieťatko. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá.

Pohlavieboy and girl
Vek18months
PôvodDesigned in France
Rozmery60*30*62 cm
Celková výška62 cm
Rozmery balenia16*52*33 cm
Celková dĺžka60 cm
Handle height53 / 63 cm
Adjustable heightÁno
PackageÁno
Hmotnosť2,8 kg
Lifting capacity20 kg
Farbamodrá

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...