Kód: MON18100 Kategória: Dvojkolesové kolobežky
  Skladom
39,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detská kolobežka Cars (Autá) spĺňa najvyššie štandardy bezpečnosti, ktoré podliehajú najprísnejším európskym normám. Je to úžasná kolobežka, ktorá je vďaka svojej nízkej váhe vhodná pre každé dieťa od 3 rokov. Kolobežka pre deti Mondo Cars má pevnú kovovú konštrukciu a ľahký hliníkový rám. Kolesá trojkolky sú vyrobené z kvalitného bezftalátového PVC materiálu. Riadidlá kolobežky sú mäkké a príjemné na dotyk. Jednoduchým spôsobom sa dajú výškovo nastaviť podľa potrieb do výšky až 80 cm.

Jej dĺžka je 65 cm a šírka 10 cm. Kolobežka pre deti sa ľahko skladá a dá sa jednoducho prenášať. Dieťa si ju preto môže vziať kamkoľvek so sebou. Kolobežka má krásnu červenú farbu s obrázkami autíčka McQeen z animovaného filmu Disney Cars. Dieťa ju ľahko zastaví pomocou zadnej nášľapnej brzdy kovovej farby. ABEC ložiská sú jednou z najdôležitejších častí kolobežky. Kolobežka Mondo obsahuje ložiská triedy 5, čo zaručuje ich plynulý dojazd, podobnú dobu točenia všetkých koliesok a absolútne tichý chod.

Kolieska majú priemer 12 cm a po opotrebovaní sa dajú jednoducho vymeniť. Nášľapná časť kolobežky pre deti Mondo má protišmykové vlastnosti. Nosnosť kolobežky je do 50 kg. Spoločnosť Mondo je renomovaný taliansky výrobca detských hračiek, ktorá je zárukou vysokej kvality, ktorá deťom vydrží dlhé roky. Jazda n novej kolobežke bude skvelá. Pri jazde je doporučené používať ochranné pomôcky a to chrániče na kolená, zápästia a lakte a prilbu.

Pohlavieboy
Vek3years
PôvodDesigned in Italy,designed in italy
Rozmery65*82*10 cm
Rozmery balenia60*11*22 cm
Adjustable heightYes,yes
PackageYes,yes
Lifting capacity50 kg
Farbačervená
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...