Kód: SM250245 Kategória: Kočíky pre bábiky od 18 mesiacov
18,59 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detský kočík pre bábiku Frozen od francúzskeho výrobcu Smoby je moderná bugina na vozenie bábiky. Kočík pre bábiku má bielu stabilnú konštrukciu a sedacia časť pre bábiky je v žiarivej modrej farbe s potlačou snehových vločiek. Rozprávkový dizajn zvýrazňuje obrázok princezien z rozprávky Frozen - Ľadové kráľovstvo, ktorá si získala pozornosť všetkých malých dievčat. Poťah kočíka je vyrobený z príjemného a kvalitného materiálu. Do kočíka sa zmestí bábika s rozmerom  42 cm.

Kočík pre detskú bábiku je kvalitný francúzsky výrobok, vyrobený s citom pre francúzsky dizajn, s pevnou konštrukciou, s odolnými plastami. Plastový materiál je kvalitný a zamatový na dotyk. Je to realistická replika ozajstného športového detského kočiara- buginy. Kolesá sú plastové a vyrobené z pevného materiálu. Kočík sa jednoducho skladá a nezaberá veľa miesta. Rozmery kočíka buginy Frozen sú 45*36*49 cm.

Smoby bugina pre bábiky  je vhodná už pre najmenšie dievčatká vo veku od 18 mesiacov. Je to veľmi pevný a stabilný kočík, s jedinečným dizajnom, ktorý si získa srdce každého malého dievčatka. Vďaka svojej odolnosti a pevnej konštrukcii deťom poslúži dlhé roky. Rukoväť kočíka pre detičky je vo výške 49 cm. Deti milujú hru s bábikou, radi ju kúpu, prezliekajú, kŕmia, uspávajú alebo kočíkujú, a preto je kočík pre bábiku skvelý doplnok, pre každú malú princeznú, ktorá chce svoju bábiku vziať na prechádzku.

Produkty Smoby majú vysokú kvalitu, a sú držiteľom európskych certifikátov kvality. Hra s detskou bábikou je pre deti dôležitá aj pri rozvíjaní komunikačných a jazykových schopností. Smoby je renomovaná francúzska značka, ktorá sa zaoberá výrobou kvalitných hračiek zo zdravotne neškodných materiálov. Bábika môže byť vymysleným priateľom dieťaťa, s ktorým si vytvorí svoj vlastný svet. Oboznamuje sa s ľudskými citmi, hrá sa na mamičku a pritom napodobňuje dospelých. Na čistenie používajte iba hubku, ľahko navlhčenú vo vode.

Pohlaviegirl
Vek18months
PôvodFrance
Rozmery45*36*49 cm
Celková výška49 cm
Rozmery balenia37*9*62 cm
Celková dĺžka45 cm
Handle height49 cm
PackageÁno
Hmotnosť1,1 kg
Farbamodrá
Suitable for a doll32-42 cm

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...