Kód: SM220406 Kategória: Kočíky pre bábiky od 18 mesiacov
17,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detský kočík pre bábiku Violette z edície Baby Nurse je stabilný a pevný kočík, s ktorým sa zahrajú dievčatká od 2 rokov. Je vyhotovený v krásnych odtieňoch ružovej farby a jeho sedačka pozostáva z kvalitnej textílie s moderným vzorom a nápisom Baby Nurse. V prípade potreby sa dá ľahko zložiť a vyčistiť. Golfky kočík sa dá vďaka premyslenému systému jednoducho poskladať a vziať na prechádzku, do parku alebo na výlet. Výška rúčok je 58 cm a na sedadlo sa zmestí bábika s veľkosťou 42 cm. Pevná kovová konštrukcia v kombinácii s odolným plastom sa postarajú o originálny zážitok so svojou obľúbenou bábikou.

Plastový materiál je kvalitný a zamatový na dotyk. Vďaka 3-bodovému bezpečnostnému pásu bábika nevypadne. Deti sa rady hrajú s bábikami, radi ich kúpu, prezliekajú, kŕmia, uspávajú alebo kočíkujú. Približujú sa svetu dospelých, získavajú pocit zodpovednosti a rozvíjajú si komunikačné a jazykové schopnosti. Rozmery skladacieho kočiarika sú 25*52*58 cm a jeho hmotnosť iba 1,2 kg, je veľmi skladný. Bábika nie je súčasťou balenia.

Smoby je renomovaný francúzsky výrobca kvalitných plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Farby na plastových hračkách Smoby rozvíjajú detskú predstavivosť a fantáziu, upútajú každé dieťatko. Smoby je zárukou francúzskej kvality, originálnych dizajnov a originálnych produktov. 

Pohlaviegirl
Vek24months
PôvodDesigned in France
Rozmery25*52*57 cm
Celková výška57 cm
Rozmery balenia12*15*64 cm
Handle height58 cm
PackageÁno
Hmotnosť1,2 kg
Farbafialová
Suitable for a doll32 - 42 cm

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...