Kód: K969888 Kategória: Handrové bábiky
  Skladom
7,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Plyšová bábika líška z edície Les Kalines od francúzskeho výrobcu Kaloo je moderný prívesok z plyšu, vhodný aj tie najmenšie bábätká už od narodenia. Očarujúca líška Roxia je vyrobená z jemného plyšu, harmonicky kombinuje francúzsky šarm, ženskú eleganciu a jej ružovo-biele vyhotovenie zaujme pozornosť každého malého dievčatka. S plyšovou líškou sa výborne zabavia dievčatká, ktoré si vďaka nej potrénujú svoju hmatovú citlivosť a budú si rozvíjať zmyslové vnímanie. Prívesok je možné pripnúť na kľúče, brať ho na nákupy, výlety a návštevy. Zabáva a zároveň upokojuje dieťa, ktoré ho skúma a objavuje nové materiály a tvary.

Prívesok s 10 cm plyšovou bábikou je balený v darčekovej krabičke, takže je vhodným darčekom pri akejkoľvek príležitosti. Francúzska spoločnosť Kaloo sa už viac ako 20 rokov zaoberá výrobou mäkučkých plyšových a textilných hračiek pre najmenších s jedinečným dizajnom, z kvalitných materiálov. Detské hračky Kaloo v sebe odrážajú francúzsky cit pre krásu, dokonalosť a jedinečnosť. Proces výroby hračiek je dôkladne kontrolovaný, každá hračka musí spĺňať prísne európske kritériá a tak je zabezpečená kvalita a maximálna bezpečnosť produktov, ktoré vďaka tomu nemajú na trhu konkurenciu. Prívesok sa odporúča čistiť iba povrchovo, navlhčenou handričkou.

Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodDesigned in France,designed in france
Celková výška10 cm
PackageYes,yes
Farbaružová

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...