Kód: BE913530 Kategória: Jedálenské súpravy
  Skladom
55,59 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Jedálenská súprava On-the-go Mealtime Beaba zachráni hladné deti vždy a všade a podá pomocnú ruku rodičom. 4-dielna jedálenská súprava v sivo-ružovej farbe je ako stvorená na cestovanie, krátke výlety s deťmi, ale aj niekoľkohodinové návštevy parku či ihriska. Hlavnú úlohu v jedálenskej súprave zohráva ľahká, veľká a najmä štýlová izotermická taška Beaba, ktorá sa postará o správnu teplotu jedla pre vaše deti. Termotaška z dielne francúzskej značky Beaba k vám prichádza v nesmrteľnej sivej farbe a je pripravená ochrániť veľké porcie čerstvo pripraveného jedla na cestách. Termotaška na dózy a fľaše je ako stvorená na uskladnenie teplého či studeného jedla a využijete ju na cestách, ale aj prechádzkach s deťmi a kočíkovaní. V termoobale, ktorý si okoloidúci ľahko pomýlia s kabelkou, sú bezpečne uložené pomôcky na kŕmenie detí.

Súčasťou termotašky Beaba je 250 ml pohár na pitie, termoska na jedlo s objemom 500 ml z nehrdzavejúcej ocele a silikónová lyžička na kŕmenie 2nd Age. Nemusíte sa vôbec báť o rozliate nápoje a jedlo, pretože pohár aj termoska majú dokonale tesniace viečka, ktoré navyše neprepustia ani vôňu. Termotaška na obed má celkový štedrý objem 5 litrov. Ten je ideálny na prepravu veľkého množstva jedla a všetkých detských potrieb. Izotermická taška Beaba má tiež praktické predné vrecko na všetky nevyhnutné veci, ktoré ako rodič potrebujete mať vždy so sebou. Termotaška Beaba sa uzatvára na zips a vďaka výške 23 cm do nej pohodlne uložíte pohár s nápojom aj dózu s jedlom. Izotermická taška na dózy a fľaše od Beaba je vyrobená z nepremokavej a odolnej tkaniny a môžete ju čistiť vlhkou špongiou. Jedálenská súprava je BPA-free, BPS-free a neobsahuje žiadne ftaláty.

Obľúbená francúzska značka Beaba už od roku 1989 prináša do domácností s malými deťmi inovatívne kuchynské pomôcky a produkty starostlivosti o malé deti. Dizajnéri značky Beaba si pri navrhovaní nových produktov dávajú záležať na tom, aby nové pomôcky spĺňali kritériá najvyššej kvality. Všetky produkty starostlivosti o deti sú kvalitné a zároveň jednoduché na použitie. Výrobky francúzskej značky Beaba si pochvaľujú rodičia po celom svete a produkty Beaba sú každoročne oceňované aj odbornými porotami.

Vlastnosti

  • jedálenská súprava Beaba
  • termotaška s pohárom, termoskou na jedlo a lyžičkou
  • objem tašky 5 litrov
  • vhodná na cestovanie
  • nový, ešte krajší dizajn
  • vysoká francúzska kvalita
Pohlaviebabies
Vek8months
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery25*14,5*21,5 cm
Farbaružová,šedá
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...