Kód: SM211090 Kategória: Hračky so zvukmi
  Skladom
36,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Smoby detský hudobný vláčik pre najmenšie deti funguje na batérie a vydáva rôzne zvuky. Vláčik s koľajnicami oranžovej farby vezie  figúrky Cotoons - v bledomodrej lokomotíve sedí žlto-oranžová kvetinka Tulip, v červenom vozni fialovo-biela zebra Punky,  v tretom vozni vláčik vezie farebné guličky a vo štvrtom vozni sedí žabka Wabap. Okolie vláčika je ozdobené kaktusmi a palmami pekných farieb. Elektronický hudobný vláčik vydáva krásne zvuky, ktoré zaujmú každé dieťa a dokážu sa s ním hrať dlhé hodiny. Lokomotíva hudobného vláčika je dlhá 15 cm a každý vagónik je dlhý 10 cm. Pri jazde jednotlivé figúrky poskakujú a točia sa, čo vytvára krásny efekt.

Deti hru s hudobným vláčikom milujú. Jednotlivé vagóniky sa dajú odpojiť a dieťa sa s nimi môže hrať jednotlivo. Počas hry dieťa reaguje na rôzne zvuky, učí sa rozoznávať farby a tvary. Hračka pre najmenšie deti je vhodná od 12 mesiacov. Má pekné farebné prevedenie a je vyrobená z kvalitného plastového materiálu, s bezpečnými oblými hranami. Plast je zároveň zamatový na dotyk. Produkty Smoby majú vysokú kvalitu, a sú držiteľom európskych certifikátov kvality. Smoby je renomovaný výrobca, ktorý sa zaoberá výrobou kvalitných hračiek zo zdravotne nezávadných materiálov. Rozmery detského vláčika pre najmenších sú 70*18*56 cm. Hudobný vláčik funguje na batérie.

Pohlaviebabies
Vek12months
PôvodFrance,france
Rozmery70*18*56 cm
BatteryYes,yes
ElectricYes,yes
SoundYes,yes
PackageYes,yes
NoteBattery: 3 x AAA/LR03 not included,battery: 3 x aaa/lr03 not included
Farbapestrofarebná

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...