Kód: SM110207 Kategória: Hrkálky a hryzátka
6,00 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detská hračka pre najmenších Jabĺčko Cotoons je krásne hryzadlo s hrkálkou. Hračka pre dojčatá je vhodná pre najmenšie bábätká od 0 mesiacov.  Je vyrobená z mäkkých častí, do ktorých môžu bábätká hrýzť a z tvrdšieho plastu, ktorý slúži ako hrkálka. Hračka pre bábätká obsahuje kvetinky, lístky a ružové jabĺčko s obrázkom malého Chowing chrobáčika. Dojčenské hračky visia na koliesku, ktoré si môžu detičky uchopiť, vďaka čomu si zároveň rozvíjajú a precvičujú jemnú motoriku. Hryzadlo a hrkálka pre deti je ideálna dojčenská hračka pre bábätká v období, kedy im rastú prvé zúbky.

Hračka pre detičky má rozmery 10*4*12 cm a perfekte sa hodí do detských ručičiek. Hračka pre deti zaujme na dlhú dobu nielen pestrými farbami, ale aj obrázkami a rôznymi tvarmi. Je prevedená v krásnej farebnej kombinácii ružovej, zelenej, oranžovej a modrej. Smoby je renomovaná francúzska značka, ktorá sa zaoberá výrobou kvalitných hračiek zo zdravotne neškodných materiálov. Produkty Smoby majú vysokú kvalitu, a sú držiteľom európskych certifikátov kvality. Plastový materiál je kvalitný a zamatový na dotyk. Je to kvalitná a bezpečná hračka, ktorá pomáha detským zúbkom dostať sa von.

Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodFrance
Rozmery10*4*12 cm
Rozmery balenia10*4*21 cm
SoundÁno
Farbaružová

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...