Kód: SM310059 Kategória: Hracie centrá
362,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Športové centrum Smoby Fun Center je úžasný komplex hier do záhrady či na dvor, ktorý obsahuje detskú šmykľavku, stolík, detský domček, vysoký basketbalový kôš, preliezačku a futbalovú bránku, všetko v jednom. Už nikdy sa vaše deti na záhrade či na dvore nebudú nudiť. Úžasná kombinácia farieb červenej, zelenej, bielej a šedej je typická pre produkty z radu Smoby. Sú to neutrálne farby, ktoré skvelo zapadnú do architektúry vašej záhrady a príjemne ju skrášlia. Detské športové centrum je unikátna hračka, s ktorou sa deti vyhrajú do sýtosti dlhé roky. Má pevnú konštrukciu vyrobenú z odolného plastu, ktorý je príjemný na dotyk.

Detská šmykľavka dĺžku 150 cm. Je to výborná súčasť detského zábavného centra, s ktorou sa deti zahrajú dlhý čas. Má krásne oranžovo-zelené sfarbenie. Na vrch šmykľavky sa deti dostanú pomocou rebríka na opačnej strane. Ten má v sebe praktické otvory na nožičky, aby sa deťom ľahšie vychádzalo hore. Výška podlažia medzi šmykľavkou a rebríkom je 72 cm. Na boku zábavného centra sa nachádza stôl s lavičkami, pri ktorom si deti môžu urobiť vlastný piknik, kresliť si na ňom alebo si pri ňom iba tak posedieť s kamarátmi. Stôl je pekne farebne zladený so zvyškom tohto fantastického centra detských hier. Rozmery stola sú 55*33 cm a lavičky sú vysoké 26 cm, široké 16 cm.

Ďalšou časťou hračky do záhrady sú: basketbalový kôš a futbalová bránka pre malých športovcov. Ak deti prestane baviť klasická futbalová hra, jednoducho sa môže zmeniť na napínavý basketbalový zápas. Basketbalový kôš sa dá nastaviť do 2 rôznych výšok. Detské hracie centrum v sebe spája niekoľko možností na šport a zábavu detí. Zároveň je to detský domček s veľkými oknami a polovičnými dvierkami. Domček je chránený pred vplyvmi počasia strieškou. Je dostatočne priestranný, zahrá sa v ňom veľmi pohodlne viacero detí. Deti sa vďaka takýmto skupinovým hrám učia komunikovať, rozvíjajú svoje jazykové a komunikačné schopnosti. Zároveň sa učia podeliť sa o svoje hračky s ostatnými. 

Všetky hrany detského hracieho centra sú oblé, a preto sa deti nemôžu zraniť. Výška detskej športovej veže je 176 cm. Rozmery športovej veže Fun Center sú 284*203*176 cm. Výška podlažia od zeme je 72 cm. Veková vhodnosť tohto komplexu na záhradu či na dvor je od 2 rokov a deťom vydrží ako nová počas dlhých rokov. Spokojne sa tu zahrá i viacero detí. Takýmto spôsobom si upevňujú vzájomné vzťahy. Detský komplex hier je určite splneným snom každého dieťaťa. Môžu si vybrať medzi hrou s basketbalovým košom, šmýkaním sa na detskej šmykľavke, lezením na preliezačke.

Povrch zábavného centra obsahuje anti UV filter, ktorý chráni farby pred vyblednutím a preto zostanú krásne žiarivé počas dlhých rokov používania. Športové centrum Smoby bude mať úspech nielen u vašich detí ale i u ich kamarátov. Je to krásny doplnok na dvor či záhradu. Vlastné zábavné centrum je splneným snom pre všetky deti. Kvalita, jedinečný dizajn, zamatovo jemný plast a nekonečné možnosti na hru a zábavu detí, to všetko sú charakteristiky hračiek od francúzskeho výrobcu Smoby. Športové centrum je vhodné pre deti od 2 rokov. Detské zábavné centrum má certifikáty NF a GS. Testy kvality a odolnosti dokázali kvalitu vysoko nad európskymi normami. Odolnosť produktu je porovnateľná s intenzívnym používaním hračky v priebehu 3 rokov. Má značku Geprüfte Sicherheit, ktorá bola udelená nezávislým laboratóriom. 

Vlastnosti

  • multifunkčné športové centrum pre deti
  • komplexná hračka pre hru viacerých detí
  • obsahuje futbalovú bránku
  • basketbalový kôš je nastaviteľný do 2 výšok
  • detská šmykľavka má dĺžku 150 cm
  • piknikový stôl má rozmery 55*33 cm a lavičky sú vysoké 26 cm
  • stupienky na hornú plošinu
  • domček s veľkými oknami a polovičnými dvierkami
  • domček priestranný pre hru viacerých detí
  • kvalitný francúzsky výrobok
  • z odolného plastu, ktorý je zamatovo jemný na dotyk
  • plast obsahuje anti UV filter, ktorý chráni farby pred vyblednutím
  • výborne zapadne do každej záhrady či na dvor
  • pomáha rozvíjať pohybové zručnosti detí
  • pre deti od 2 rokov

Pohlavieboy and girl
Vek24months
PôvodFrance,france
Rozmery284*203*176 cm
Celková výška176 cm
Rozmery balenia120*50*88 cm
Celková dĺžka284 cm
Slide surface length150 cm
UV filterYes,yes
Double wallYes,yes
PackageYes,yes
Hmotnosť28 kg / 31,9 kg
Lifting capacity3 kids x 50 kg = 150 kg
Farbazelená

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...