Kód: RC445166 Kategória: Dojčiace vankúše
  Skladom
151,20 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Hniezdo na spanie Cocoonababy® Red Castle je ergonomicky tvarované hniezdočko na spanie pre bábätká od 0 do 4 mesiacov. Hniezdo na spanie privíta spolu s milujúcimi rodičmi bábätko na svete s láskou a bez šoku z veľkého priestoru okolo neho. Vďaka hniezdu Cocoonababy® si vaše bábätko zvykne na otvorený priestor bez problémov, pretože hniezdo imituje polohu, ktorú malo bábätko v mamičkinom brušku. Novorodeniatka neobľubujú voľný priestor, v ktorom sa cítia bezbranne a opustene. Vyvýšené steny hniezda na spanie dodávajú bábätku pocit bezpečia, pretože malé detičky milujú stiesnené priestory, v ktorých sa nemôžu príliš otáčať a vrtieť.

Pre pokojný spánok

Hniezdo Cocoonababy® od Red Castle pomáha bábätkám zaspinkať rýchlejšie ako vo veľkej postieľke a takisto predlžuje spánok. Vďaka hniezdu sa bábätká oveľa menej prebúdzajú s Moro reflexom a netrápi ich reflux. Spánok v hniezde Red Castle minimalizuje risk plochej hlavičky a podporuje správny a zdravý vývin dieťatka. Bábätko je počas spánku v hniezde v správnej polohe, nehýbe veľmi prudko hlavičkou a nôžky má vyššie ako zadoček - presne tak ako v brušku. Dieťatko je navyše chránené hrubým opaskom. Hniezdo Cocoonababy® je vhodné aj pre predčasne narodené deti, môžete do neho bez strachu uložiť bábätká od 2,8 kg. Dieťatko môže v hniezde spinkať približne do troch až štyroch mesiacov, kým sa nezačne samo otáčať. Hniezdo je jemné a dostatočne mäkké na dotyk a dostanete ho aj s opaskom, obliečkou a prenosnou taškou.

O Red Castle

Cieľom dizajnérov značky Red Castle bolo odjakživa vytvárať produkty najvyššej kvality, ktoré si zamilujú deti aj rodičia. Vďaka produktom Red Castle sa deti cítia pohodlne, bezpečne a príjemne a je o nich dobre postarané. Red Castle používa iba tie najlepšie materiály bez ťažkých kovov a nebezpečných farbív, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu. Značka Red Castle spĺňa všetky bezpečnostné normy a má množstvo certifikátov od nezávislých laboratórií.

Vlastnosti

  • hniezdo na spanie Cocoonababy®
  • vyvinuté pre potreby novorodencov
  • od 0 do 4 mesiacov
  • pre bábätká od 2,8 kg
  • imituje polohu v brušku
  • minimalizuje zdravotné problémy
  • spĺňa všetky kritériá kvality
Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodDesigned in France
Rozmery69*40*19 cm
Celková výška19 cm
Celková dĺžka69 cm
Hmotnosť1 kg
NoteMaterial: Foam - 100% PU, Sheet - 100% cotton, Cover - 100% tencel, Membrane - 100% PU, Tummy band: 92% cotton / 8% PE
Farbabiela
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...