Kód: BIG55815 Kategória: Detské odrážadlá
  Skladom
60,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Hasičské auto so sedadlom Maxi Firetruck Power Worker je originálne vozidlo, s ktorým sa zabavia všetky deti od 2 rokov pri hre na hasičov. Požiarnické auto má čierne gumené kolesá, vďaka ktorým dieťa pri hre nepoškriabe podlahu a disponuje aj skutočným vodným delom, ktoré sa otáčať a výškovo nastavovať. Pôsobí naozaj realisticky, je vyhotovené v červeno-šedej kombinácii z kvalitných a odolných plastových materiálov. Autíčko je robustné, dieťa sa môže smelo posadiť na pohodlné sedadlo a pustiť sa do záchrannej akcie. Na autíčku sa dá jazdiť interiéri aj exteriéri.

Funkcia vodného dela zabaví deti na dlhé hodiny a budú si pri hre pripadať ako skutoční hasiči a záchranári. Do nádrže na vodu sa zmestí až 0,75 l vody a vaše dieťa môže začať hasiť jednoduchým stlačením tlačidla. Moderné záchranárske vozidlo sa veľmi ľahko čistí, v prípade znečistenia ho môžete jednoducho umyť pod tečúcou vodou. Rozmery hasičského auta sú 46*33*33 cm. Má oblé hrany a povrch je príjemný na dotyk, takže sa dieťa s ním do sýtosti a bezpečne pohrá. Vďaka UV stabilizátorom si aj po rokoch zachová svoj krásny vzhľad, farby sú chránené pred priamym slnečným žiarením.

Toto pracovné vozidlo s vodným delom rozvíja detskú predstavivosť a fantáziu. Chlapci aj dievčatá sa radi hrajú hry na povolania, približujú sa svetu dospelých. Pri manipulácii s pracovnými autíčkami si zlepšujú svoje motorické zručnosti a logické myslenie. Hry na povolania vyvolávajú u detí pocit zodpovednosti a učia sa spolupracovať so svojimi rovesníkmi. Požiarne auto BIG sa podieľa na všestrannom vývoji dieťaťa.

Hasičské auto je testované nemeckým kontrolným orgánom TÜV Rheinland v súlade s prísnymi bezpečnostnými normami GS. Nemecká značka BIG prináša deťom špičkové hračky, ktoré získavajú ocenenia na medzinárodnej úrovni. Logo značky BIG je byvol, ktorý prezentuje silu, odolnosť a robustnosť - presne to sú charakteristické prvky tejto značky. Značka BIG si zakladá na bezpečnosti svojich produktov, použité materiály sú nie len kvalitné, ale aj zdravotne neškodné. Nezameniteľný dizajn, moderné výrobné postupy a hračky, ktoré spĺňajú požiadavky detí - to je značka BIG.

Pohlavieboy
Vek24months
PôvodGermany,germany
Rozmery46*33*33 cm
Celková dĺžka46 cm
UV filterYes,yes
PackageYes,yes
Hmotnosť2,3 kg
Lifting capacity50 kg
Farbačervená

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...