Kód: BE913539 Kategória: Detské hrnčeky
  Skladom
25,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Fľaša Bidon s dvojitými stenami Stainless Steel Bottle z dielne prestížnej značky Beaba sa stane skvelým spoločníkom malých detí, ktoré už vedia samostatne piť. Fľaša pre deti od 18 mesiacov z nehrdzavejúcej ocele je odolná a pevná. Má objem 350 ml a je 100% vodotesná, takže je ako stvorená na použitie nielen doma, ale aj na prechádzkach. Ľahko sa otvára a vďaka príjemnému povrchu ju deti budú bez problémov držať v rukách. Fľaša má tesniace viečko, ktoré zaručí, že tekutina sa nevyleje a deti určite ocenia praktický krúžok na držanie fľaše.

Použitím nehrdzavejúcej ocele a dvojitými stenami značka Beaba docielila, že nápoje vo fľaši si veľmi dlho uchovajú svoju teplotu a čerstvosť. Prémiový materiál použitý na výrobu fľaše Bidon sa využíva najmä v pohostinstve, je zdraviu neškodný a vďaka možnosti nekonečnej recyklácie aj ekologický. Fľaša Bidon Beaba so zelenými  detailmi je nenáročná na údržbu, odporúčame ju umývať ručne alebo v umývačke riadu na jemnom programe.

Obľúbená francúzska značka Beaba teší svojimi výrobkami rodiny s deťmi už od roku 1989. Patentovaný systém výrobkov Beaba prináša do domácností dizajnovo pekné a kvalitné produkty, ktoré spĺňajú najvyššie kritériá kvality. Široký výber produktov značky Beaba oceňujú spokojní rodičia, ale aj odborné poroty. Ikonické výrobky Beaba sú výsledkom spoločnej práce šikovných dizajnérov a ich jediným cieľom je uspokojiť potreby náročných rodičov.

Vlastnosti

  • fľaša Bidon na pitie
  • nehrdzavejúca oceľ
  • dvojité steny
  • vhodná od 18 mesiacov
  • objem 350 ml
  • moderný francúzsky dizajn
  • inovatívny kvalitný produkt
Pohlaviebabies
Vek18months
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery10*7*17 cm
Celková výška17 cm
Hmotnosť250 g
Volume350 ml
Farbazelená
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...