Kód: J3075004 Kategória:
26,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Zberateľské figúrky Nightmare before Christmas Nano predstavujú originálny darček pre zberateľov figúrok a deti už od 3 rokov. V balení sa nachádzajú 4 kovové figúrky, ktoré vznikli na základe filmovej predlohy Nightmare before Christmas. Kovové figúrky sú veľmi pevné a odolné, precízne vypracované detaily potešia každého fanúšika tohto filmu. Výška figúrok je približne 6,5 cm, predstavujú skvelé rozšírenie zbierky vášho dieťaťa.

Súprava figúrok predstavuje perfektný darček pre malých aj veľkých zberateľov. Sú vyrobené v pestrých farbách, realistický vzhľad pomáha deťom rozvíjať ich fantáziu a predstavivosť. Pri hre s figúrkami Jada si zlepšujú aj jemnú motoriku. Spolu s kamarátmi a súrodencami si budú vymýšľať dobrodružstvá a strašidelné príbehy. Originálne figúrky nadchnú každé dieťa, vydržia sa s nimi hrať dlhé hodiny. 

Značka Jada patrí medzi popredných výrobcov licencovaných a precízne vypracovaných figúrok, odlievaných zberateľských predmetov a autíčok s rádiovým ovládaním. Široký sortiment hračiek v sebe spája vysokú kvalitu a cit pre detail, preto sú vhodné pre deti každého veku. Všetky produkty sú testované a spĺňajú prísne bezpečnostné kritériá. Výrobca Jada pri vývoji produktov spolupracuje s najväčšími svetovými značkami v oblasti zábavy, hračky potešia filmových a komiksových fanúšikov.

Pohlavieboy and girl
Vek3years
Celková výška6,5 cm
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...