Kód: BE913574 Kategória: Príbory a lyžičky
  Skladom
14,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Sada lyžičiek zo silikónu 1st Age Silicone Spoons Beaba je vhodná pre všetky detičky od 4 mesiacov, ktoré už začínajú papať prvé príkrmy. Cenovo výhodná sada lyžičiek Beaba obsahuje 2 lyžičky pre deti v kombinácii zelenej, béžovej a sivej farby. Tieto silikónové lyžičky sú ako stvorené na prechod od dojčenia k jedeniu lyžicou, a to najmä vďaka ergonomickému tvaru a mäkkému materiálu, ktorý nedráždi citlivé ďasná detí. Lyžičky Beaba sú vyrobené z extra ohybného silikónu, do ktorého môžu deti bez obáv hrýzť.

Tieto Beaba lyžičky môžu nahradiť hryzadlá pre deti v čase, kedy im rastú zúbky. Lyžičky Beaba majú dlhú ergonomicky tvarovanú rúčku a deti sa s nimi naučia jesť skôr ako s obyčajnou jedálenskou lyžicou. Kvalitný hrubý silikón použitý na výrobu týchto lyžičiek je zdraviu neškodný, je BPA a BPS free a neobsahuje žiadne ftaláty. Silikónové lyžičky Beaba sú uložené v praktickom boxe, ktorý je ako stvorené na cestovanie. Lyžičky Beaba sú vhodné aj do umývačky riadu, ale pre zachovanie kvality ich odporúčame umývať ručne.

Prestížna francúzska značka Beaba teší svojimi výrobkami rodiny s deťmi už od roku 1989. Patentovaný systém výrobkov Beaba prináša do domácností dizajnovo pekné a kvalitné produkty, ktoré spĺňajú najvyššie kritériá kvality. Široký výber produktov značky Beaba oceňujú spokojní rodičia, ale aj odborné poroty. Ikonické výrobky Beaba sú výsledkom spoločnej práce šikovných dizajnérov a ich jediným cieľom je uspokojiť potreby náročných rodičov.

Vlastnosti

  • 2 silikónové lyžičky pre deti
  • vhodné od 4 mesiacov
  • ergonomicky tvarovaná rúčka
  • praktické cestovné puzdro
  • zdraviu neškodný materiál
  • bez BPA, BPS a ftalátov
  • moderný francúzsky dizajn
  • produkt najvyššej kvality
Pohlaviebabies
Vek4months
PôvodDesigned in France,designed in france
Farbazelená,šedá
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...