Kód: J09515 Kategória: Dekorácie do detských izieb
  Skladom
19,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Janod vešiak na stenu Sophie La Girafe je krásna a praktická dekorácia do izby dieťaťa vhodná pre všetky deti, ktoré si vo svojom kráľovstve chcú zavesiť niečo na stenu. Drevený vešiak na stenu pre deti sa dá pripevniť kamkoľvek, sú na ňom štyri zvieratká, na ktoré sa dá zavesiť taška po príchode zo školy, uteráčik, rôzne hračky a pomôcky nevyhnutné pre dieťa. Na vešiaku sú veselé zvieratká: korytnačka, mačička, medvedík, vtáčik a hlavná šéfka žirafa. Okrem praktického významu má vešiak do detskej izby aj dekoratívnu funkciu, pretože je to zároveň pekný farebný obraz, ktorý oživí a rozveselí každú detskú izbu.

Veselá drevená dekorácia na stenu nesmie chýbať v žiadnej detskej izbe kvôli svoju jedinečnému dizajnu, veselým farbám a praktickému využitiu. Drevo na hračkách a dekoráciách Janod je ošetrené tak, aby sa neštiepilo a použité farby a laky na povrchovej úprave sú zdravotne neškodné a bezpečné. Vďaka použitým materiálom a jedinečnému dizajnu je drevená dekorácia pre deti Janod nadčasová, bude atraktívna pre niekoľko ďalších generácií. Janod je držiteľom certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), čo označuje drevo, ktoré je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov bez narušenia rovnováhy v prírode a obmedzovania pôvodných obyvateľov.

Janod je výrobca inšpirovaný francúzskym dizajnom, zaoberajúci sa výrobou kvalitných drevených hračiek pre deti, ktoré sú jednak hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou výrobcu Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti           

  • drevená dekorácia do detskej izby
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • farby a laky použité na vešiaku sú zdravotne neškodné
  • vhodná na stenu do každej detskej izby
  • rozmery 54*6*20 cm
  • 4 veselé zvieratká slúžia na zavesenie rôznych vecí
  • v pestrých farbách, ktoré deti zaujmú
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • francúzsky dizajn
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery54*6*20 cm

Janod

Nakúpte u nás nádherné nadčasové drevené hračky Janod. Vaše deti určite oslovia drevené detské stavebnice, drevené kuchynky pre deti i hračky pre najmenších.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...