Kód: J07073 Kategória: Puzzle pre najmenších
  Skladom
12,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Devené hudobné puzzle Space Motion sú krásna hračka z dreva vhodná pre deti od 18 do 36 mesiacov. Drevená hračka pre deti má motív dopravných prostriedkov vo vesmíre, ktoré po vložení na správne miesto začnú hrať ako naozajstná raketa, auto, lietadlo, loď a podobne. Pre lepšie uchopenie má každá časť puzzle úchytku. Drevené puzzle pre deti spolu obsahuje 7 rôznych dopravných prostriedkov vo veselých farbách. Doprajte túto zábavnú a tak zaujímavú hračku svojim najmenším ratolestiam a pomôžte im nielen pri učení sa zvukov v doprave, ale aj pri rozvoji jemnej motoriky, poznávaní tvarov a farieb, posilňovaní pamäte, pozornosti a logického myslenia. Hračka z dreva pre deti je nadčasová hračka, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb.

Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne a to nie nadarmo. Manipuláciou s drevenými hračkami sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním drevených povrchov sa zvyšuje a rozvíja hmatová citlivosť. Všetky hračky Janod majú edukačný charakter, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Hračky a doplnky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa neštiepilo a použité farby a laky na povrchovej úprave sú zdravotne neškodné a bezpečné. Janod je držiteľom certifikátu FSC (Forest Stewardship Council), čo označuje drevo, ktoré je vyťažené zo zodpovedne obhospodarovaných lesov bez narušenia rovnováhy v prírode a obmedzovania pôvodných obyvateľov.

Janod je francúzska spoločnosť známa pestrou ponukou originálnych detských drevených hračiek, ktoré sú inšpirované francúzskym dizajnom. Hračky Janod sú nielen zábavné, ale prispievajú aj k rozvoju detskej inteligencie. Hračky pre deti Janod spĺňajú všetky prísne štandardy a predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Popri maximálnej bezpečnosti majú aj atraktívne prevedenie a deťom po celom svete prinášajú plno radosti a veselosti. Za kvalitou značky Janod stoja medzinárodné ocenenia: PAL Awards, za hračky podporujúce rozvoj reči a zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú rodičia, pedagógovia a deti.

Vlastnosti          

  • hracie drevené puzzle s vozidlami
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodná pre deti od 18 do 36 mesiacov
  • ideálna na rozvoj jemnej detskej motoriky, učenie sa farieb, zvukov dopravných prostriedkov
  • na posilnenie pamäte, pozornosti a logického myslenia
  • v pestrých farbách, ktoré deti zaujmú
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • francúzsky dizajn
Vek18months
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery30*2,5*21 cm
Puzzle pieces7

Janod

Nakúpte u nás nádherné nadčasové drevené hračky Janod. Vaše deti určite oslovia drevené detské stavebnice, drevené kuchynky pre deti i hračky pre najmenších.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...