Kód: J08198 Kategória: Puzzle pre deti
  Skladom
12,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Janod drevené puzzle Zigolos Medveď v pyžame je krásna hračka z dreva z dielne francúzskych dizajnérov vhodná pre dievčatá a chlapcov od 2 do 4 rokov. Drevená hračka pre deti má pekný farebný motív s rodinou 6 medveďov veľkých 8,5x13 cm. Skladačka je vyrobená z kvalitného masívneho dreva, takže je ľahko uchopiteľná pre najmenšie deti. Drevené puzzle pre deti spolu obsahuje 6 kusov zvieratiek - medveďov v pestrých pyžamách, ktoré deti musia poskladať z 3 dielikov a následne 1 medveďa umiestniť do otvoru stromu. Puzzle Medveď v pyžame je dodávané v drevenej krabičke a deti si ho môžu jednoducho zobrať kdekoľvek so sebou. Doprajte túto originálnu skladačku plnú farieb svojim najmenším ratolestiam a pomôžte im nielen pri rozvoji jemnej motoriky, ale aj pri poznávaní tvarov, farieb, posilňovaní pamäte, pozornosti, logického myslenia a vyjadrovaní. 

Drevené hračky sú dnes vo svete veľmi populárne a to nie nadarmo. Manipuláciou s drevenými hračkami francúzskej značky Janod sa rozvíja jemná detská motorika, skúmaním drevených povrchov sa zvyšuje a rozvíja hmatová citlivosť. Všetky hračky Janod majú edukačný charakter, prispievajú k mentálnemu a fyzickému rozvoju dieťaťa. Hračky a doplnky Janod majú dlhoročnú tradíciu, pričom sa pri výrobe využívajú moderné technológie a sú splnené požiadavky súčasných detí, ale aj rodičov. Drevo na hračkách Janod je ošetrené tak, aby sa neštiepilo a použité farby a laky na povrchovej úprave sú zdravotne neškodné a bezpečné. Drevené puzzle pre najmenších je nadčasová hračka, ktorá sa bude páčiť niekoľkým generáciám, vyrobená z kvalitných materiálov a zdravotne neškodných farieb.

Janod je renomovaná francúzska spoločnosť, ktorá vyvíja prvotriedne drevené hračky pre deti, ktoré sú jednak zábavné a hravé a jednak rozvíjajú inteligenciu detí, majú veselé farby a hebký povrch. Hračky pre deti Janod spĺňajú tie najprísnejšie bezpečnostné predpisy, preto si môžete byť istí, že deti sa hrajú a zabávajú v úplne bezpečnej atmosfére. Okrem maximálnej bezpečnosti sú hračky Janod charakterizované aj atraktívnym prevedením a deťom po celom svete prinášajú veľa zábavy už dlhé roky.

Vlastnosti          

  • drevené puzzle s farebným motívom
  • drevo pochádza zo zodpovedne obrábaných lesov, ktoré nijakým spôsobom nenarúšajú rovnováhu v prírode (certifikát FSC)
  • zo zdravotne bezpečných materiálov a farieb
  • vhodná pre deti od 2 do 4 rokov
  • ideálna na rozvoj jemnej detskej motoriky, učenie sa farieb, tvarov
  • na posilnenie pamäti, pozornosti, logického myslenia
  • v pestrých farbách, ktoré deti zaujmú
  • spĺňa najprísnejšie štandardy a predpisy pre maximálnu bezpečnosť detí
  • jedinečný francúzsky dizajn
Vek24months
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery20*22*8 cm
Rozmery balenia21*9*14 cm
PackageYes,yes
Hmotnosť0,22 kg

Janod

Nakúpte u nás nádherné nadčasové drevené hračky Janod. Vaše deti určite oslovia drevené detské stavebnice, drevené kuchynky pre deti i hračky pre najmenších.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...