Kód: J08542 Kategória: Garáže a sety áut
23,99 EUR
Ľutujeme, produkt momentálne nie je skladom
Hodnotenie:
Nehodnotené

Drevená stavebnica Janod Safari so zvieratkami je špičkový výrobok spĺňajúci prísne kritéria kvality a bezpečnosti. Hračka z dreva poskytne vášmu dieťaťu veľa herných podnetov, rozvíja fantáziu a manuálne zručnosti detí. Stavebnica pre deti zobrazuje safari park s množstvom zvieratiek v pestrých farbách. Veľké drevené safari patrí do série hračiek Story Set, ktoré sa dajú ľubovoľne kombinovať, a tak si deti môžu budovať vlastné malé mestečko. Veľké safari obsahuje 19 dielov, medzi ktorými nájdu deti 2 dobrodruhov, safari auto s prívesom, ktorý sa pripája k autu pomocou magnetu, oplotenie a palmy. Slon, hroch, žirafa, krokodíl, zebra, opica, kamzík a pštros sú obyvateľmi tohto pekného safari. 9 zvieratiek zaujme pozornosť detí žiarivými farbami.

Vďaka bohatému príslušenstvu sa dieťatko zahrá s dreveným safari aj samo a pri hre s inými deťmi si aktívne rozvíja komunikačné schopnosti, keď pomenúva jednotlivé súčasti safari. Detská drevená stavebnica je vhodná pre dievčatá i chlapcov od 3 rokov.  Povrchová úprava drevených hračiek je zdravotne neškodná, takže aj keď si menšie dieťa dá hračku do pusy, nehrozia zdravotné riziká. Krásne farebné ošetrenie hračiek zabezpečuje stálofarebnosť dlhé roky. Drevená hračka značky Janod je vyrobená na základe nekompromisného prístupu – výrobca uvoľní do predaja len také hračky, ktoré spĺňajú bezpečnostné kritériá a zabraňujú zraneniu dieťaťa.Jasné farby sú odolné voči oteru a hračka z dreva Janod bude celé roky ako nová.

Francúzska spoločnosť Janod píše svoju históriu už od roku 1970 a za toto obdobie je známa širokou ponukou prvotriednych hračiek z dreva. V ponuke značky Janod nájdeme drevené hračky s tradíciou, ktoré sú však vyrábané modernými technológiami a spĺňajú očakávania a potreby dnešných detí a ich rodičov. Vďaka použitým kvalitným materiálom získate pre svoje dieťa nadčasovú hračku, s ktorou sa budú hrať aj ďalšie generácie. Výrobky spoločnosti neustále podstupujú inovácie, aby napĺňali moderné trendy. Za kvalitou francúzskej značky Janod stoja aj medzinárodné ocenenia ako PAL Awards za hračky podporujúce rozvoj reči či zlatá priečka v Best Toy Award v Oppenheim Toy Portfolio Award, kde o víťazovi rozhodujú deti, rodičia a pedagógovia.

Vlastnosti

  • drevená stavebnica Safari so zvieratkami
  • kvalitne opracovaný drevený materiál
  • povrchová úprava zo zdravotne neškodných farieb a lakov
  • súprava v dekoračnej škatuli
  • v súprave: 19 dielov
  • rozmery: 27 x 5 x 21 cm
  • vhodná pre deti od 36 mesiacov
  • pestrofarebné prevedenie
  • čistenie vlhkou handričkou
  • spĺňa najprísnejšie bezpečnostné kritériá
  • jedinečný francúzsky dizajn
Pohlavieboy
Vek3years
PôvodDesigned in France
Rozmery27*5*21 cm

Janod

Nakúpte u nás nádherné nadčasové drevené hračky Janod. Vaše deti určite oslovia drevené detské stavebnice, drevené kuchynky pre deti i hračky pre najmenších.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...