Kód: CO141370 Kategória: Postieľky a kolísky
  Skladom
36,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Je čas uložiť bábiku do postele a popriať jej krásne sny! Drevená postieľka Wooden Bed Floral z dielne francúzskej značky Corolle patrí k povinnej výbavičke každého dieťatka od 3 rokov, ktoré sa stará o bábiku Corolle. Nádherná drevená postieľka s vankúšom a prikrývkou je ako stvorená pre bábiku Corolle s veľkosťou 30-36 cm. Dizajnová postieľka s rozkošnými vzorovanými obliečkami má rozmery 15*47*25 cm, takže bábika bude mať dostatok priestoru a pohodlia počas spánku. Krásna postieľka pre bábiku je vyrobená z ľahkého dreva, ktoré je dokonale opracované a za zmienku určite stoja aj detaily na postieľke. Na každú bábiku Corolle čakajú v postieľke krásne a ničím nerušené sny, ktoré jej prinesie nielen krásna posteľná bielizeň, ale aj starostlivosť vášho dieťatka.

Jedinečná drevená postieľka Wooden Bed Floral Corolle pozdvihne hru s bábikou na vyššiu úroveň a bude pripomínať starostlivosť o skutočné bábätko. Dokonale prepracované detaily a prvotriedne materiály príjemné na dotyk vytvárajú z postieľky realisticky pôsobiacu postieľku pre bábätko, vďaka čomu deti približujú svetu dospelých. Postieľka Corolle, ktorá je zároveň krásnym doplnkom detskej izbičky, rozvíja fantáziu detí a ich komunikačné schopnosti. Hra na profesie je v ranom detskom veku veľmi dôležitá, pretože deti okrem iného spoznávajú vlastné emócie a preberajú zodpovednosť za svoje činy. Vďaka obrovskému množstvu doplnkov Corolle môžu deti svoje bábiky kŕmiť, prebaľovať, uspávať či kúpať, a to vždy v spoločnosti tých najlepších a najkrajších hračiek.

Francúzska značka Corolle prináša do náručí vašich detí tie najkrajšie bábiky už od roku 1979. Tím dizajnérov bábikám Corolle vdychuje život v malom romantickom mestečku Langeais vo francúzskej oblasti Loire Valley. Vo všetkých bábikách tejto značky sa snúbi prvotriedna kvalita, nádherný francúzsky dizajn a dôraz na jedinečné detaily. Značka Corolle sa môže popýšiť prestížnym ocenením Parents’ Choice Awards, ale aj mnohými inými oceneniami od starostlivých rodičov, popredných rodičovských magazínov a odborných porôt. Neodmysliteľnou súčasťou bábik Corolle sú tie najlepšie materiály, ktoré spĺňajú prísne európske normy a sú príjemné na dotyk a pohladenie. Vložte do náruče svojho dieťatka tú najkrajšiu bábiku s doplnkami na svete, ktorú nájdete jedine u nás.

Vlastnosti

  • drevená postieľka pre bábiku
  • s vankúšom a prikrývkou
  • pre bábiku s veľkosťou 30-36 cm
  • rozmery 15*47*25 cm
  • od 3 rokov
  • detaily prispôsobené veku detí
  • nádherný francúzsky dizajn
  • prvotriedna kvalita
Pohlaviebabies
Vek3years
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery15*47*25 cm
Suitable for a doll30-36 cm
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...