Kód: BE0508117 Kategória: Dojčiace vankúše
  Skladom
79,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Nádherné momenty dojčenia budú teraz vďaka Beaba ešte krajšie a príjemnejšie. Dojčiaci vankúš Big Flopsy™ Beaba Print Jersey Lorena je vankúš na dojčenie, ale aj na spánok či odpočinok. Dojčiaci vankúš dlhý 170 cm je vyrobený zo 100 % bavlny, ktorá prinesie mamičke aj bábätku maximálne pohodlie. Vankúš je mäkký a teplý a môžete ho používať už od začiatku tehotenstva. Počas tehotenstva je niekedy ťažké nájsť si pohodlnú polohu, no vďaka tomuto vankúšu to už nebude problém ani počas spánku.

Vankúš v modrej farbe s jemnou potlačou je kvalitne prešívaný a naplnený ľahkými a bezpečnými mikroperličkami a poskytne mamičke potrebnú oporu chrbta počas dojčenia a takisto si na naň môžete položiť ruky. Vankúš Beaba pomáha dieťatku vtedy, keď sa učí sedieť. Dojčiaci vankúš má naozaj množstvo využití a vďaka svojmu dizajnu bude zároveň štýlovým doplnkom interiéru. Vankúš má vymeniteľný poťah, ktorý môžete prať v práčke na 30°.

Prestížna francúzska značka Beaba teší svojimi výrobkami rodiny s deťmi už od roku 1989. Patentovaný systém výrobkov Beaba prináša do domácností dizajnovo pekné a kvalitné produkty, ktoré spĺňajú najvyššie kritériá kvality. Široký výber produktov značky Beaba oceňujú spokojní rodičia, ale aj odborné poroty. Ikonické výrobky Beaba sú výsledkom spoločnej práce šikovných dizajnérov a ich jediným cieľom je uspokojiť potreby náročných rodičov.

Vlastnosti

  • dojčiaci vankúš Beaba
  • kvalitne prešívaný
  • mäkký a teplý materiál
  • dĺžka 170 cm
  • vhodný počas celého tehotenstva
  • kvalitný francúzsky produkt
Pohlaviebabies
Vek0months
PôvodDesigned in France,designed in france
Celková dĺžka170 cm
Farbamodrá
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...