Kód: SM140304 Kategória: Chodítka
  Skladom
49,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Didaktické chodítko a kočík Trotty Walker 3v1 je multifunkčná hračka a pohybová pomôcka pre najmenšie deti od 12 mesiacov, ktorá im pomôže pri ich prvých krôčikoch. Vďaka širokému rozostupu kolies je chodítko veľmi stabilné, kolieska sú vybavené tlačidlami s funkciou brzdenia, čím je zaručená bezpečnosť dieťaťa. Ergonomické držadlo je vo výške 47 cm, dieťa sa oň môže pohodlne oprieť, získava pri chodení pocit istoty a sebavedomia.

V prednej časti chodítka sa nachádza tablet s 8 didaktickými funkciami, ktorý sa dá z chodítka ľahko vybrať a používať samostatne. Didaktický panel v tvare kufríka obsahuje 8 hier, ktoré pomôžu s motorickým vývojom dieťaťa. Vaši najmenší sa tak môžu tešiť na triedenie kociek podľa tvarov a farieb, uzamykateľné dvierka, zrkadielko, posúvateľnú lienku so zvukom cric-crac, mechanický klaksón a rôzne pohyblivé časti, ktoré preveria šikovnosť dieťaťa. Tablet sa dá vďaka rukoväti ľahko prenášať, rodičia ho deťom môžu brať na výlety či návštevy.

Chodítko po vybratí didaktického tabletu poslúži dieťaťu aj ako praktický kočík pre bábiku alebo obľúbeného plyšáka. Rozmery chodítka sú 50*43*47 cm, je vyhotovené z pevných a zaoblených plastových materiálov, zamatovo jemných na dotyk. Hračka s množstvom rôznych funkcií a farebnosťou zaujme každé dieťa na prvý pohľad. Smoby je renomovaný francúzsky výrobca plastových hračiek pre deti. Plast je pevný, odolný no zároveň jemný a hladký k detským rúčkam, zamatový na dotyk. Proces výroby hračiek je prísne kontrolovaný, spĺňajú aj najvyššie bezpečnostné kritériá.

Pohlavieboy and girl
Vek12months
PôvodDesigned in France,designed in france
Rozmery50*43*47 cm
Rozmery balenia50*18*58 cm
Farbatyrkysová

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...