Kód: TO230102 Kategória: Zavinovačky
  Skladom
16,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Spací vak pre najmenšie detičky Classic toTs-smarTrike je pekný vak na spanie vhodný pre najmenšie deti už od narodenia. Vo vaku na spanie si môže bezpečne pospinkať každé malé dievčatko alebo chlapček. Vrchná časť sa dá rozopnúť, zvyšok spacieho vaku je zošitý v celku. Detský spací vak je hebký a jemný k detskej pokožke, deti v ňom budú mať sladký spánok a tým, že sú v ňom celé zabalené, nemusíte sa báť, že počas noci alebo poobednajšieho spánku niekam utečú. Veľkosťou je spací vak pre bábätká vhodný pre detičky od narodenia do 6 mesiacov.

Dieťatko zabalené v spacom vaku sa cíti pohodlne a bezpečne a má pocit, že má tých najbližších stále pri sebe. Najmenšie deti majú rady pri zaspávaní jemné farby, preto má detský spací vak jemné bielo-ružové farebné prevedenie. Vďaka originálnemu a jedinečnému vzhľadu, jemným farbám a hebkému povrchu sa detský vak na spanie stane rýchlo obľúbenou súčasťou pri spánku najmenších detí. Spací vak je prevedený v jemnej ružovej farbe v kombinácii s bielou a zdobia ho dva ružové vtáčiky, ktoré budú bábätkám spievať uspávanky na sladké sny.

SmarTrike je renomovaný výrobca detských trojkoliek a kolobežiek, ktoré sú známe a veľmi obľúbené na celom svete. Najnovším radom produktov smarTrike sú doplnky na starostlivosť pre bábätká a najmenšie deti toTs. Je to inovatívna kategória, ktorá je praktickým a zároveň štýlovým riešením pre každodenné potreby najmenších detí a ich rodičov. ToTs poskytuje najmodernejšie štýlové kolekcie vysokokvalitných produktov, ktoré dokonale vystihujú vkus rodičov a ich drobcov. V doplnkoch toTs-smarTrike sa kombinuje vysoká kvalita a rozumné ceny, pričom štýl zostáva na vysokej úrovni.

Vlastnosti

  • spací vak vyrobený zo 100 % jersey bavlny
  • pre najmenšie deti od 0 mesiacov
  • jemné farebné prevedenie
  • motív ružových vtáčikov
  • ideálny na pokojný spánok najmenších
  • spĺňa najprísnejšie európske kritériá
Pohlaviebabies
Vek0months
Note1 tog
Farbaružová

toTs

Nakúpte u nás hračky toTs. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete prebaľovacie tašky, súpravy do postieľky, prestieradlá, látkové plienky, deky, osušky a zavinovačky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...