Kód: TO110202 Kategória: Detské deky
  Skladom
36,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Detský paplón Sateen Hippo toTs smarTrike s krásnym vzorom hrošíka je kvalitným paplónom vhodným už pre novorodenca. Bábätko sa s týmto paplónom bude cítiť v bezpečí, pohodlne a nič mu nebude brániť v sladkom spánku. Paplón pre bábätká sa hodí do všetkých detských postieľok a zároveň bude výborným doplnkom detskej izbičky. Detský paplón má ružovú farbu s motívom hrocha, ktorý krásne dotvorí interiér detskej izby.

Detský paplón pre deti je vyrobený zo 100 % jemnej bavlny so saténovým vzhľadom, ktorý je veľmi príjemný a hebký na dotyk. Náplň detského paplónika tvorí 100 % polyester. Rodičia sa budú z praktického paplóna pre deti tešiť spolu so svojím drobčekom. Celkové rozmery detského paplóna sú 100*120 cm a spoľahlivo poslúži vášmu dieťatku.

Výrobca smarTrike je výrobca producent detských trojkoliek a kolobežiek, ktoré sú známe svojou kvalitou a precíznym spracovaním po celom svete. Ďalší rad produktov firmy smarTrike tvoria aj doplnky pre starostlivosť pre bábätká a najmenšie deti pod označením toTs, ktorá ponúka najmodernejšie štýlové kolekcie kvalitných produktov, ktoré sú elegantné a dokonale vystihujú vkus rodičov a ich drobčekov. Doplnky toTs-smarTrike ponúkajú kvalitu za rozumnú cenu, pričom štýl a dizajn produktov zostáva na vysokej úrovni.

Pohlaviebabies
Rozmery100*120 cm
Farbaružová

toTs

Nakúpte u nás hračky toTs. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete prebaľovacie tašky, súpravy do postieľky, prestieradlá, látkové plienky, deky, osušky a zavinovačky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...