Kód: SM24353 Kategória: Riadiky a doplnky do kuchynky
  Skladom
14,99 EUR
Hodnotenie:
Nehodnotené

Smoby detský raňajkový set Hello Kitty je splneným snom všetkých malých princezien, ktoré si chcú pripraviť raňajky v krásnej ružovej raňajkovej sade v štýle roztomilej mačičky Hello Kitty. Detská raňajková súprava je vyrobená z kvalitných plastových materiálov, ktoré sa vyznačujú vysokou odolnosťou, bezpečnosťou a sú príjemné na dotyk. Detská raňajková sada je vyrobená v dizajne Hello Kitty, ktorá je hlavne u dievčat veľmi obľúbená. Raňajkový set pre deti obsahuje 9 doplnkov.

Doplnky sú zabalené v krásnej priesvitnej taštičke s veľkým obrázkom Hello Kitty, takže si ho môže vaša malá ratolesť nosiť kdekoľvek so sebou. Francúzska spoločnosť Smoby má dlhoročnú tradíciu a je zárukou výroby kvalitných a jedinečných modelov hračiek pre vaše deti. Rozmery detskej raňajkovej sady Hello Kitty sú 21*5*27 cm. Detská raňajková súprava Hello Kitty obsahuje nádherné doplnky, vďaka ktorým bude pre vaše dievčatko raňajkovanie omnoho príjemnejšie a veselšie.

V raňajkovej súprave, ktorá je zabalená v nádhernej priesvitnej taštičke, sa nachádzajú dve rozkošné ružové mištičky, 2 ružové a pevné lyžičky, malý croissant, nádobka na džemík a malý toastík. V raňajkovej taštičke môžeme nájsť aj krabičku s cereáliami a pomarančový džús. S detským raňajkovým setom v dizajne Hello Kitty môžete vaše dieťa naučiť na zdravé a pravidelné raňajky, ktoré môžu byť vďaka súprave Hello Kitty aj zábavné. Veľkou výhodou detskej taštičky Hello Kitty je jej možnosť použiť ju aj samostatne ako kabelku pre malé slečny či na odkladanie iných hračiek. Detská raňajková súprava je vhodná hlavne pre dievčatká od 3 rokov

Pohlaviegirl
Vek3years
PôvodFrance,france
Rozmery21*5*27 cm
Hmotnosť0,20 kg
Farbaružová

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Kontakt
Polia s * sú povinné
loader  Načítavam hodnotenia...

Vybrali sme pre Vás

loader  Načítavam podobné produkty...